DIVERTISMENT

Piese vestimentare care trebuie să se regăsească obligatoriu în garderoba ta!

Indiferent de tendințele sezoniere promovate de designeri în garderoba unei femei ar trebui să existe neapărat niște piese vestimentare care nu se vor demoda niciodată și care pot fi asortate pentru diverse ocazii. Dacă o să ai mai multe piese vestimentare în garderobă asta nu înseamnă că vei fi întotdeauna bine îmbrăcată. Este necesar să ai acele elemente vestimentare care te vor scoate mereu din încurcătură.  Trebuie să ai în vedere că lucrurile de bază în garderobă ta sunt la fel de importante ca și fondul de ten în machiajul unei femei.

Little black dress

Rochia scurtă neagră este ținuta care arată bine în orice situație, indiferent de tipul de corp pe care îl ai. În plus, acest element este versatil. Toate femeile au nevoie de o rochie scurtă neagră în garderoba lor, această piesă fiind una dintre cele mai utile lucruri pe care le poți îmbrăca în diferite moduri.

black dress

Cămașa albă

Sunt clasice. Nu poți da greș niciodată cu o cămașă de un alb perfect imaculat. Cămășile albe sunt ideale oricând și oriunde. Le poți purta la birou, facultate sau școală asortând-o cu niște pantaloni negri sau cu o fustă. Pentru ieșirile în oraș la o cafea  poți să o asortez cu niște blugi.

camasa alba

Skinny jeans

Blugii skinny sunt foarte potriviți pentru serile petrecute în oraș, pe care îi poți asorta nemaipomenit de bine cu o pereche de pantofi. În plus, dacă îți place să porți cizme peste blugi, atunci blugii skinny sunt cei de care ai nevoie.

skinny jeans

Pantalonii clasici

Pantalonii clasici întotdeauna te vor salva la un interviu de angajare, la birou sau la un eveniment oarecare. Este genul de pantaloni care a rezistat de-a lungul anilor și care vor rezista încă. Dacă îi vei asorta cu o cămașă albă îți vor da un aer clasic și elegant.

pantaloni clasici

Fusta creion     

Fusta creion are un design atemporal, care există de mai bine de 50 de ani. Fusta creion are o formă care întodeauna va pune în evidență formele feminine. Aceast tip de fustă nu adaugă volum și oferă o formă clepsidră.

fusta creion

Cardigan

Cardiganul este o altă piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Dacă îl vei combina cu  o cămașă sau un tricou vei arata foarte sexy, dar și foarte casual în același timp.

cardigan

Pantofi negri cu toc

Pantofii cu toc sunt un must have care nu trebuie să lipsească din garderoba noastră, pot fi purtați la jeanși, rochii, fuste și pantaloni clasici. La fel ai nevoie de niște balerini pe care îi porți în zilele când ai de făcut multe drumuri. Sunt comozi, ușori și versatili.

pantofi negri cu toc

Geacă din piele

Geaca de biker este o altă achiziție obligatorie în garderoba ta, asta dacă nu o ai. Jacheta din piele o poți combina aproape la orice alte piese vestimentare casual sau sport.

geaca din piele

Autor: Sabina Hirianov, stagiară

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*