Fashion Journalism JOURNALISM Journalism in Moldova SPECIAL Special

Prezentatoarea de știri de la Moldova 1, Oxana Mititelu transformată într-o… prințesă!

c

Trei transformări curajoase în proiectul Fashion Journalism pentru prezentatoarea de știri de la Moldova 1, Oxana Mititelu. Jurnalista s-a lăsat fotografiată și ne-a povestit despre preferințele sale vestimentare. În unul dintre look-uri, Oxana arată ca o adevărată prințesă. Vezi și tu rezultatul.

-Cu ce ritualuri de frumuseţe încep dimineţile tale?

-Nu am ritualuri de frumuseţe! Nu sunt genul de om care să mă trezesc dimineaţa şi să beau un pahar cu apă, chiar dacă ştiu că este bine să faci acest lucru. Nu îmi fac măşti pentru faţă sau corp. Eu foarte rar folosesc cremele de faţă. Atunci când am dispoziţie pot să fac o mască la faţă, doar cu produse naturale.  Nu tot timpul dorm 7-8 ore, se întâmplă să dorm şi câte patru. Foarte rar mă trezesc să am cearcăne la ochi. Eu sunt o norocoasă că genele sunt bune.
Oxana Mititelu

-Care este stilul vestimentar ce te caracterizează şi ce alegi să porţi în fiecare zi?

Eu prefer stilul casual.  Îmi plac hainele comode şi în care eu mă simt bine. Elegant mă îmbrac la evenimente mai speciale. În general mizez mai mult pe simplitate, nu îmi place să complic lucrurile.
Oxana Mititelu

 -Care sunt cele mai frecvente gafe vestimentare pe care le-ai făcut sau le faci?

-Pot să mă îmbrac câteodată prea colorat, asta se întâmplă vara.  Dar în general mă strădui să nu fac gafe.

 -Cum stau jurnalistele din Republica Moldova la capitolul stil vestimentar?

-Eu chiar nu atrag atenţia cum este îmbrăcat un om. Sunt gusturile lui şi nu îmi place să critic. Bun, dacă îmi sare în faţă o persoană îmbracată deosebit,  atunci pot zâmbi… Cât priveşte jurnalistele de la noi, se îmbracă în haine comode,  aici mă refer la reporterii care alergă ca albiniţele pe teren.Oxana Mititelu-Ce nu ai purta niciodată sub nici o formă?

-Nu m-am gândit, dar nu cred că nu o să mă vedeţi îmbracată în rochie şi încălţată în adidaşi. Deşi când văd acest lucru la alticneva, admir.  Nu aş îmbracă niciodată pantaloni largi.

-Rochie sau pantaloni?

-Şi rochie, şi pantaloni. Vara sunt adepta rochiţelor şi fustiţelor, iar iarna a pantalonilor. Oxana Mititelu

-Adidaşi sau pantofi pe toc?

-Adidaşi la sport sau primblări prin parc. Pantofi cu toc la evenimente deosebite şi în emisie. Zi de zi încălţăminte joasă şi comodă.

-Ce părere ai despre preţurile la hainele din Moldova? Sunt accesibile pentru toţi?

-Preţuri cosmice. Când văd câteodată cât costă un articol vestimentar mi se fac ochii ca „cepele”.  Este şi firesc că preţurile nu sunt accesibile pentru toţi. Nu toţi îşi permit să dea o mie sau mai mult pe o rochie sau o bluză. La noi comercianţii exagerează, câteodată. La noi, nici reducerile nu sunt reduceri. Oxana Mititelu

-Cum a fost experienţa în cadrul proiectului Fashion Journalism în parteneriat cu magazinul My London Shop?

-Una inedită.  Oameni talentaţi şi frumoşi. Am găsit o atmosferă caldă în magazinul My London Shop,  acolo unde vrei să revii.Oxana Mititelu

Partenerul proiectului: magazinul ”My London Shop”

Fotografă: Mirell Rosh

Reporteră: Sabina Hirianov

Autoarea proiectului: Victoria Ungureanu

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*