DIVERTISMENT

Primăvara îmi dă aripi… EDITORIAL by AURA

Aura_editorialPrimăvara mă inspiră, îmi dă aripi, trezește în mine o stare de euforie care mă face să vreau să încep anul cu dreptul.

Primăvara mă reîndrăgostesc de viață și de culorile ei. Chiar dacă a fost geroasă, am avut o iarnă fenomenal de frumoasă. De obicei, la sfârșit de iarnă intram într-o mică depresie, pentru că îmi era dor de nuanța verde a primăverii.  Să știți, că în acest an,  iarna a trecut foarte repede. Am avut multe zile cu soare care nu m-au făcut să-i simt frigul. Un alt motiv ar putea fi toată această febră a pregătirilor pentru numărul nou al revistei noastre. Sute de telefoane, zeci de întâlniri, evenimente fastuoase și oameni frumoși întâlniți pe ultima sută de metri, la fel ca și personajul nostru de pe copertă.

Auzind că cel mai râvnit burlac din România vine la Chișinău, ne-am dorit să-l descoasem de secrete. În exclusivitate  pentru voi, Cătălin Botezatu ne-a povestit totul despre femeia lui perfectă. Pot să spun că am rămas impresionată de carisma, inteligența și șarmul lui.  Apropo, am descoperit că suntem născuți în aceeași zi.

Ca de obicei, pentru inspirație v-am pregătit o galerie superbă de modele de rochii, make-up și coafuri pentru mireasă.

Timpul trece atât de repede, nu-mi vine să cred că Agenția Aura a împlinit 10 ani de excelență. În acest număr găsiți poze exclusive de la petrecere și aflați cum am celebrat acest eveniment. Nu numai noi am avut motiv de sărbătoare, dar și legendarul ansamblu de dans Mărțișor care a împlinit 60 de ani.

Coperta de la 1001 de sfaturi, este la fel de fermecătoare! Admirați-o pe Daria Goroșenco, creatoarea Esthetic Studio și campioana Europei la SPA masaj, într-un pictorial superb de primăvară.

În acest număr i-am provocat pe cei doi monștri ai industriei nunților: Anatol Melnic și MC Mike la un battle incediar. Pe final ți-am pregătit câteva idei fantastice de decor pentru nunta ta.

Citiți, admirați, savurați și nu uitați să ne urmăriți online pe www.revista-nunta.md. Vă urez o primăvară senzațională, plină de culoare și inspirație.

Cu cele mai frumoase gânduri, Aura!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*