DIVERTISMENT NEWS SPECIAL

Primăvara începe cu ”Boutique Cliché”

Startul primăverii a fost dat în acest week-end în cadrul unui târg de vestimentație organizat de Olesea Nastas și Maria Bagrin Tabacaru. Cele mai înrăite fashioniste din capitală au dat buzna la eveniment. Menirea acestuia a fost să golească unele garderobe și să le îmbogățească pe altele.

targ

 

Fete cochete, doamne elegante și stilate au fost prezente la evenimentul „Boutique Cliche” în a doua ediție. Evenimentul a presupus comercializarea articolelor vestimentarea, accesoriilor, încălțămintei și a bijuteriilor. Unele produse fiind noi, iar altele de mâna a doua.

BIJUTERII

ACCESORIU

TÂRG

Pentru că nu este primul event de acest gen, numărul reprezentantelor sexului frumos prezente la târz a fost unul mare. Chiar din prima oră, umerașele cu haine au fost golite. Domnișoarele prezente la eveniment ne-au comunicat că varietatea articolelor expuse este destul de bogată, iar prețurile rezonabile.

TARG

TARGUL

TARG

„Ideea târgului a venit din necesitatea de a goli garderobele și nu pentru a crea un nume. E o activitate de week-end și deoarece nu am pus planul evenimentului pe hârtie, nu știu dacă va avea continuitate târgul”, ne-a spus Olesea Nastas, organizatoarea ”Boutique Cliché”.

Olesea Nastas

targ

Organizatoarea târgului, Olesea Nastas și reporterul Everyday Journalism, Alina Bivol

Inna Cerga

Fotograful Everyday Journalism, Inna Cerga, în căutarea unor ținute primăvăratice

Multe femeie prezente au purtat ținute cu elemente de culoare verde, pentru că a fost preconizată o tombolă cu această tematică cu un scop caritabil. Tombola, din păcate a fost contramandată, după cum ne-a comunicat organizatoarea, iar lumea venită la târg, era predispusă doar să achiziționeze vestimentație.

Autor: Alina BIVOL

Fotograf: Inna Cerga

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.