NEWS News PR SPECIAL Special

„Privé Fashion Events” – eveniment fashion autohton în stil londonez organizat la Chișinău

La Chișinău va fi organizat la sfârșitul acestei luni „Privé Fashion Events”, un proiect care va promova brandurilor autohtone, în special a designerilor care creează ținute „Made to Measure”, valorificarea personalităților din industria modei moldovenești.

Brandurile participante sunt Malliny, Viggo, Morphine, Ariadna, Berrezzo, Haskel Street & Sport, Julie Anne Millinery, Olga Parubina. Privé Fashion Events organizează cel mai spectaculos show fashion, care îi aduce pe același podium pe cei mai în vogă creatori vestimentari ai momentului. Evenimentul va fi organizat în stil londonez și va aduna un public select, familiarizat cu lumea modei și capabil să ofere o analiză obiectiva a lucrurilor care se întâmplă pe podium.

Accesul la eveniment este în bază de invitații în zona desfășurării evenimentului și acces public pentru toți vizitatorii Zity Mall.

Privé Fashion Events își propune să organizeze 4 evenimente de acest format anual și 1 eveniment mai neformal. Primul dintre ele fiind evenimentul cu iz londonez din 28 noiembrie 2017 cu sprijinul și susținerea Zity Mall.

Data: 28 noiembrie 

Ora: 18:00

Organizatori: Marina Cimbir, Viorela Dimici

Locație: Zity Mall

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*