NEWS News SPECIAL Special

Pur și simplu învață să-i inspiri pe alții (training)

Succesul și rezultatele obținute de o echipă depind în mare parte de liderul acesteia. Zilnic zeci de mii de angajați merg la serviciu neinspirați și își fac munca doar pentru că trebuie și doar pentru că astfel vor obține la final de lună un salariu. Ce zici dacă învățăm să fim angajatori și angajați fericiți?

Dacă ești manager, proprietar de afaceri sau student, atunci nu trebuie să ratezi șansa de a învăța cele mai bune tehnici de leadership și public speaking de la trainerul român Andy Szekely. La începutul lunii octombrie, mai exact 4 octombrie, între orele 9:00 și 18:00 poți asista la cel mai pozitiv și inspirațional training, care poate schimba destinul afacerii tale.

training

Ești o persoană care trebuie destul de des să țină un discurs în fața unui public? Ești persoană publică și vrei să afli mai multe despre personal branding? Acest training îți poate oferi posibilitatea de a te descoperi dintr-o altă perspectivă și să începi să abordezi oamenii altfel, astfel să fii și tu văzut de oameni altfel. Ce zici?

Andy Szekely este antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani în educația oamenilor maturi. A publicat 7 cărți, a produs peste 50 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și editează un newsletter on-line cu peste 75000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 7 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China. Ca antreprenor a fondat două companii (o firmă de training și consultanță şi o editură) și a inițiat asociaţia Alpha Leadership pentru educația viitorilor lideri ai României.

Detalii și programul trainingului  afli pe site-ul andyszekely.evenda.md sau la nr de tel... 022 93 10 96

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*