NEWS News

Putem schimba destine cu doar 20 de mii de euro. Te poți implica și tu

Da, uneorii banii pot schimba destine, pot salva vieți. Suma de 20 mii de euro poate salva viața piticei Miriam.

„Mă numesc Cristina Blonscaia și în data de 30.05.2017 Dumnezeu ne-a dăruit-o pe Miriam, sufletul nostru de fetiță pe care am asteptat-o o viață. La doar câteva săptămâni după naștere, medicii ne-au dat o veste care pur și simplu ne-a împărțit viața în 2 etape… până și după… Acum
viața noastră înseamnă luptă pentru viața fetiței noastre. Miriam suferă de cancer la glanda salivară, un diagnostic crunt ce îi pune viața în mare pericol. Clinica ” American Hospital” din Istanbul este gata să o opereze de urgență, dar noi ca parinți nu ne permitem să „cumpărăm” viața fetiței noastre… 20.000 euro este o sumă enormă pentru noi. Împreun cu prietenii și rudele am colectat suma pentru primele investigații și analize, dar este o nimica toată pe lângă suma necesară. Vă rugăm să fiți alături de fetița noastră și ajutați-ne să o salvăm. Orice mica donație sau distribuire va fi un mare ajutor pentru ea. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Vă mulțumim din inimă tuturor anticipat!”, povestește mama Miriamei.

În doar 2 zile au fost colectată online suma de 3600 euro. Puteți contribui cu orice sumă pe site-ul caritate.md. Detalii – CLICK AICI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*