NEWS SPECIAL

Recomandare: Un serial despre cum e să faci parte dintr-o redacție de știri la TV

Serialul ”The Newsroom” (în traducere „Redacţia”) îţi  arată care este atmosfera într-o redacţie şi cum se munceşte. Îţi doreşti să fii reporter TV? Ai vrea să ştii ce se ascunde în spatele camerelor şi care sunt secretele, dar şi greutăţile meseriei? Atunci serialul „The Newsroom” te va ajuta în acest sens.

the newsroom

DESCRIERE:

„Redacţia aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar® pentru scenariul filmului The Social Network), noul serial HBO, Redacţia, spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri „aşa cum trebuie”, în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Acţiunea serialului se desfăşoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar ştirile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate – de la devărsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legată de emigrare, încheind cu Occupy Wall Street – evenimente luate din ziarele vremii ce oferă serialului autenticitate.

Redacţia revine asupra unor ştiri ce au fost cap de afiş în realitate, doar că, de această dată, sunt transmise de personajele serialului”, scrie cinemagia.ro.

redacţia

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.