DIVERTISMENT NEWS SPECIAL Special

Redactorul-şef de la realitatea.md a început să picteze!

Maia Visterniceanu a hotărât să încerce ceva nou şi ne-a bucurat privirile cu un tablou pictat chiar de ea. Lucrarea a fost publicată pe o reţea de socializare şi în scurt timp apreciată: „Paint by numbers… Am descoperit tipul ăsta de desen mai recent și mi-am propus să încerc… Procesul a fost foarte plăcut și relaxant, iar rezultatul – în poză!”

FB_IMG_1453123666737

Rezultatul este unul reuşit, chiar dacă Maia susţine că este prima încercare şi nici nu știe încă dacă e o pasiune care va ține mai mult timp sau e ceva de moment. Cert e că de mică, din școală, îi plăcea să deseneze, dar niciodată nu a acordat vreo atenție deosebită acestei activități, care de fapt e una foarte plăcută și relaxantă. Totodată, dezvoltă răbdarea și atenția. Ea nu se opreşte aici și ne-a asigurat ca va mai urma și alte încercări.

Pictura a fost realizată timp de două săptămâni: “ În prima zi când l-am cumpărat am stat cu nasul în el 10 ore. Îmi părea că e foarte simplu și o să-l termin într-o zi J Dar când am început să nu-mi mai simt degetele am înțeles că de fapt efortul va fi mult mai mare și că în primul rând nu trebuie să mă grăbesc, ca să iasă calitativ.”

received_10201407132378334

Metoda picturii pe numere este una destul de interesantă, astfel pentru voi, am aflat de la protagonista noastră de unde a făcut rost de schiţe şi materiale necesare: “Eu am găsit desenele în centrul comercial ”Elat”. Varietatea de picturi este foarte mare, mai simple, mai complicate, peisaje, portrete, mai mari sau mai mici, mai colorate sau mai puțin colorate. Totodată, pe Internet puteți găsiți destule informații despre această artă.” 

Noi îi urăm Maiei succes în continuare şi aşteptăm cu drag noile creaţii!!!

Sursa foto: din arhiva personală
Sursa: EverydayJournalism.md
Responsabil de articol: Anna Bivol, stagiară

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*