BLOG

Relaxa – am învățat să mă răsfăț în fiecare zi

Am testat foarte multe produse și mereu am căutat produsele care îmi pot oferi încrederea că investind bani nu-mi dăunează în niciun fel starea tenului. Toți promit, dar până și unele teste pot fi periculoase, așa că am început să fiu atentă și la produsele pe care le testez. Așa am descoperit ”Relaxa”, care îmi oferă acea încrede că produsul este unul care nu-mi poate dăuna.

Recunosc, după mai multe experimente, în căutarea cremelor potrivite pentru tenul meu, acum simt și urmările. Tenul s-a transformat în unul cu probleme din ce în ce mai mari. Unele creme au creat dependență, iar când am renunțat la ele, în doar o săptămână am simțit că tenul meu suferă. La început m-am speriat, dar mai târziu am înțeles cât de important este să alegi cosmetica pe bază de produse naturale.

Și  măștile n-au fost inventate doar pentru a crea rutina aia de îngrijre personală. Ele sunt foarte bune pentru a elimina oboseala de pe fața noastră, dar și impuritățile care se adună după machiajul zilnic.

Am testat masca alginată super-hidratantă pentru față de la Relaxa.md și am simțit o ușoară transformare a tenului meu încărcat. Mi-am zis că trebuie să renunț la machiajul zilnic, dar e cam dificil, așa că o mască de acest gen, pe care o aplic săptămânal este mai mult decât necesară pentru tenul meu.

Mască_Alginată_Super_Hidratantă _pentru_faţă

Nu obișnuiesc să recomand ceva de dragul recomandatului, iar dacă nu vam convins, atunci continuați căutările… într-o zi vă puteți trezi cu aceleași ”vulcane” pe care le am eu astăzi pe față. Nu este deloc plăcut să știi că ai avut un ten foarte ok, dar anumite produse ți-au afectat tenul atât de mult. Eu nu mai cred decât în recomandările specialiștilor și a persoanelor care au testat anumite produse. Astăzi toți promit, dar nimeni nu îți oferă nicio garanție că produsele îți sunt potrivite și nu pot agrava starea tenului.

Relaxa… eu am învățat să fiu atentă cu  tenul meu și produsele pe care le accept! Fetelor, vă doresc doar experiențe plăcute și un ten perfect!

Autor text: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*