PR SPECIAL Special

Renunțăm la machiajul smokey! Tendințele anului 2018 în materie de coafuri de mireasă by Estel

În cadrul master classului „Wedding Season 2018” organizat la Chișinău, trainerii Studioului Estel Kiev, Natalia Kindirova și Tatiana Cojekina au prezentat tendințele anului 2018 în materie de coafuri de mireasă.

Tendințele anului 2018 se remarcă prin naturalețe și lejeritate. Specialiștii recomandă mireselor un look romantic, cu împletituri şi bucle. Anul acesta, miresele optează pentru mai mult volum, simplitate, astfel încât, să-și poată evidenția personalitatea. Același principiu se aplică și în tendințele machiajului de mireasă pentru acest an.

„Anii precedenţi primeam foarte multe poze cu machiaje smokey, practic toate miresele îşi doreau machiaje intense. În acest an solicitările sunt altele. Toate miresele vor machiaje cât mai naturale. Vor să-şi păstreze personalitatea”, a spus make-up artistul, Irina Roşca.

Irina mai adaugă: „ Texturile sidefate şi iluminarea tenului sunt în topul tendinţelor în make-up pentru anul 2018. Se aplică pe zona pomeţilor, linia nasului, bărbia, putem aplica un blic şi asupra buzelor”.

Imaginea miresei a fost completată de rochiile în stil boho, marca Alina Bradu.

Astfel, Wedding Season 2018 a accentuat cu eleganță că anul acesta se poartă naturalețea, prin care se evidențiază feminitatea și frumusețea miresei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*