NEWS

Sănătatea are gust cu Lilia Ojovan

14076_411772752249634_1337787670_nAseară, într-un local din capitală, s-a desfășutat cea de-a opta ediție de seminare „Sănătatea are gust”. De această dată invitata specială a fost Lilia Ojovan, prezentatoarea emisiunii Deșteptarea de la Jurnal TV.

Organizatorii ediției și-au propus ca jurnalista să dea sfaturi și să se împărtășească cu impresii despre sarcină, naștere și reușita tinerii mămici de ași menține silueta de invidiat. Participantele la training au avut ocazia să asculte o istorie de concepere și de naștere a unui micuț, de trăiri materne, precum și sfaturi despre cum să adopți un mod de viață sănătos.

Potrivit organizatorilor, Lilia a reușit să ajungă la inimile tuturor participantelor la seminar. Pentru viitoarele mămici a fost o prelegere pe măsura așteptărilor.

Ideea proiectului „Sănătatea are gust” aparține Carolinei Dogaru și Irinei Zuza, pentru fiecare ediție  fetele își propun să invite persoane publice care vor oferi sfaturi despre adoptarea unui mod de viață cât mai sănătos.

 

 

Comments are closed.