Advertorial PR SPECIAL Special

Seminar de beauty și lansarea brandului de cosmetică naturală Bruno Vassari la Chișinău //Intrare liberă

LILIA OJOVANBrandul de cosmetice profesionale, Bruno Vassari, se lanseaza pe piața de beauty din Republica Moldova. Bruno Vassari, declarat unul dintre cele mai bune branduri de cosmetică încă din anul 2006, se menține în topul preferințelor saloanelor de înfrumusețare și femeilor din întreaga lume.

La data de 7 iunie ne dăm întâlnire cu toți reprezentanții din mediul beauty din Moldova la un eveniment mixt, ce va îmbina utilul cu plăcutul. Începând cu ora 15.00 vom înregistra participanții la seminarul oferit cu mare drag de unul dintre cei mai apreciați esteticieni din România, Dna. Dr. Manuela Ravescu și trainera de excepție, Roxana Feder.

daria room
Dr. Manuela Ravescu
daria room specialist
Trainera Roxana Feder

sdr

În cadrul seminarului veți face cunoștință cu cei care îngrijesc de imaginea frumoasă pe care o are brandul în spațiul Pruto-Carpato-Danuabiano-Pontic, Alice Galani și Olimpiu Galani, manageri Beauty One și cunoscuta esteticiană locală, Ana Platonov, manager Daria Room.

DARIA ROOM

ADRIANA OCHISANU

Seminarul va oferi informații prețioase legate de Efectele Acidului Hialuronic asupra pielii, Tratamente anti-age și hidratare – HA50X, Terapie de Remodelare Corporala – Sculpt Plaster.

Evenimentul va culmina cu un Cocktail Party, într-un mediu relaxant, alături de persoane publice din mediul autohton și sub acorduri muzicale prestate cu grație de Katy Rain!
Asemenea evenimente nu se ratează!

P.S. Intrarea este gratuită, dar necesită confirmare preventivă la nr. te telefon 068302135/069801430

Mai multe detalii despre brandul Bruno Vassari găsiți pe site-ul www.brunovassari.ro, iar despre eveniment AICI.

event daria room

BRUNO VASSARI

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*