PR SPECIAL Special

Și-au pus ”filtrele” pe bucatele gătite la Everyday Masterchef cu instagrammerii// FOTO

Au uitat de fotografii și filtrele de pe Instagram, pentru puțin timp, însă au umplut instastory-urile cu live-uri și video cu procesul gătirii bucatelor delicioase și apetisante… este vorba despre un grup de cei mai populari instagrammeri din Moldova, care recent au participat la o nouă ediție Everyday Masterchef alături de bucătarul Marian Danu, la studioul gastronomic „Lo Chef”.

Timp de câtev ore, instagrammerii au gătit oua poshate black, piept de pui în sos curry și clătite exotice , aflând multe secrete și tips-uri de la bucătar și fiind entuziasmați de proces. Produsele pentru aceste 3 rețete au fost procurate de la magazinul „Linella”, partenerul acestei ediții Everyday Masterchef.

„Ador să învăț să gătesc rețete noi. Rețeta ouălor poshate black m-a impresionat cel mai mult, pentru că nu am mai văzut așa mod de preparare a ouălor, plus că arată foarte bine”, a spus instragammera Ana Ciorici.

„M-am simțit foarte bine, mai ales că mie îmi place să gătesc și o fac în fiecare zi acasă. Astăzi, aici am aflat trucuri noi. Mi-a plăcut foarte mult de chef-ul Marian Danu, se vede că se pricepe bine la tot ce face și este un profesionist”, ne-a povestit instagrammera Valeria Țurcanu.

Pe parcursul timpului în care au gătit, participanții au savurat Rose-ul „Rădăcini”, iar la masă au combinat bucatele cu gustul și aroma vinului Blanc de Cabernet „Rădăcini”, partenerul ediției.

„Mi-a plăcut foarte mult vinul Blanc de Cabernet „Rădăcini”. Este prima oară când gust un vin alb din soiuri roșii de struguri. Are un gust nemaipomenit”, a menționat instragrammer-ul Miroslav Iacovlev.

„Am gustat vinul Rose „Rădăcini” mai demult și este unul din preferatele mele, eu fiind amatoare de vinuri rose. Dar descoperirea mea de astăzi este vinul Blanc de Cabernet „Rădăcini”, am rămas plăcut surprinsă și mi-a plăcut gustul fresh, cu siguranță voi trece ușor-ușor la vinurile albe”, a zis instagrammera Stela Roman.

După ce au gătit, au gustat, au făcut fotografii și video, participanții la Everyday Masterchef au primit cadouri de la partenerii ediției: „Linella” și „Rădăcini”, mărturisindu-ne că vor recomanda aceste mărci tuturor prietenilor.

Sursa: Everyday Journalism

Foto: Victoria Tihonova

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*