JOURNALISM SPECIAL

SPING: Media News

Noutățile din media se țin lanț. Iată una bună, despre UNIMEDIA, care astazi împlinește 8 ani de activitate. Am rămas surprins când am aflat că Interakt, compania care gestionează UNIMEDIA, nu mai deține VESTI.MD. Mai mare noutate a fost să aflu că site-ul a fost vândut celor de la Știri Media Grup, adică gestionarilor PUBLIKA, scrie blogul SPING.md.

***

O altă noutate, tot de la UNIMEDIA, de alfel, ține de o premieră. Deci, portalul de știri va produce mai mult content video începând cu următoarele săptămâni. Azi, conducerea UNI a prezentat bloggerilor, printre care și eu, studioul în care vor avea loc filmările tuturor emisiunilor, care vor fi transmise LIVE pe online.

O veți cunoaște și pe Elena Robu-Popa într-o altă postură. De această dată ea va fi prezentatoare a unor emisiuni realizate de UNIMEDIA, așa că va face exclusivul pe online.

Recent, aceasta a plecat din funcția de prezentator a emisiunii Moldova în Direct de la postul public Moldova 1, iar conducerea UNIMEDIA a reușit să ajungă cu ea la o înțelegere și astfel Robu-Popa alături de producătoarea ei deja fac parte din echipa portalului de știri.

Sursa: sping.md

Comments are closed.