DIVERTISMENT NEWS SPECIAL

Start filmelor moldovenești la Odeon (Reportaj Foto)

A fost dat startul săptămânii filmului moldovenesc la Chișinău. La cinematograful „Odeon” astăzi s-au adunat  actori renumiți printre care şi  Vasile Zubcu, Elena Chioibaş, actriţă şi administrator al cinematografului Odeon, Sandu Vasile, director Moldova-Film, precum și Ministrul Culturii Boris Focșa și Chiril Lucinschi.

film moldovenesc

film moldovenesc

Reporterii canalelor de televiziune precum Jurnal TV i-au interviat pe actori şi pe  mulţi alţii dintre cei prezenţi la lansare.

REPORTERI PE TEREN

Pe data de 15 ianuarie festivalul a fost deschis cu filmul „Luceafărul” 1986 , regizat de către Emil Loteanu , părintele cinematografiei moldoveneşti. Filmul este alcătuit din două părţi, ambele fiind difuzate consecutiv. Atmosfera în sală a fost una plăcută, iar printre spectatori erau mai mulţi tineri.  Publicul a fost mulţumit de film, spre sfârşit sala a fost cuprinsă de un val de aplauze.

SALA CU TINERI

 Săptămâna filmului moldovenesc va dura 7 zile. Vei putea viziona filme autohtone! Grăbește-te! Prețul biletelor variază de la 10-20 de lei, iar pentru pensionari accesul este liber la toate filmele.

anunt

 

Autor: Elena CORCIMARI

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.