Advertorial BLOG

Stop! De azi vreau un ten hidratat și corect demachiat de fondul de ten!

Ori de câte ies din casă nu lipsește tradiția de a aplica fondul de ten. Unii spun că nu e bine, dar nici rău nu e, mai ales în zilele în care suntem supuși razelor solare ultraviolete sau prezența prafului pe care poate să îl absoarbă tenul nostru. Și-atunci eu mai bine aleg să-mi protejez tenul cu această ”mască”. Cu adevărat ”masca”, adică fondul de ten, schimbă multe, însă dacă greșești la capitolul demachiere și îngrijire, atunci adio tinerețe, adio ten hidratat, adio ten sănătos. Deci, riscuri sunt în ambele situații.

Haideți astăzi să învățăm să ne răsfățăm și să ne îngrijim tenul cu produsele bio. Eu am testat și vă recomand să faceți și voi același lucru. O să simțiți diferența.

Mască alginată Anti-Acnee

Fac și eu parte din categoria care aplică fondul de ten… zilnic. Așa că din cauza asta tenul e ”obosit”, zic eu, și are nevoie de puțină relaxare. Am testat măștile alginate de la Relaxa și am descoperit că tenul meu poate deveni în doar 5 minute mult mai luminos și mai hidratat.

O să vă spun pe scurt cum să aplicați masca, pentru că eu prima dată am cam făcut gafe. Nu mi-a reușit să o transform într-o masă mai consistentă, pentru că mi-a cam fost teamă să pun mai mult conținut. Eu am aplicat-o pentru 15 minute, dar pentru că am făcut-o mult prea lichidă, mi-a fost mai dificil să o înlătur. A doua oară mi-a reușit mult mai bine. Vedeți și voi în fotografie 😀 Recomand să stați cele 15 minute în baie…. nu de alta, dar se vor cam speria cei din casă de voi. Eu mi-am zis că arăt ca un extraterestru 😀

masca

Iar acest video o să vă fie de mare ajutor. Sincer, eu n-am învățat să-mi răsfăț tenul decât de la prietene, de pe internet și în ultima perioadă tot testând produsele cosmetice bio. Acum m-am oprit la aceste măști care pot fi și pentru hidratare, și anti-îmbătrânire, anti-rid și altele.

În cele ce urmează o să vă propun pe etape o procedura de super hidratare și îngrijire pentru tenul vostru obosit din cauza fondului de ten și a prafului:

  1. Demachierea cu săpunul natural

Dacă sunteți după o zi de muncă și încă mai aveți tenul încărcat cu fond de ten, atunci începem desigur demachierea! Pare straniu să te demachiezi cu un săpun, dar ăsta nu e unul oarecare. Eu l-am testat pe cel cu ulei de brad şi pin destinat tenului cu tendință de îngășare și am simțit mirosul intens. Mai mult, mi-am simțit pielea ca după o curățare profundă. De parcă a umblat cineva cu un aspirator pe tenul meu, iar acum la o simplă atingere pare că au fost înlăturate toate urmele fondului de ten, bacteriile și praful.

sapun

2.Aplicarea uleiului de argan

Înainte de a aplica masca alginată, vă recomand să aplicați uleiul de argan care o să facă în așa fel încât tenul vostru să fie pregătit pentru cele 15 minute în care veți fi cu o mască pe față.

ulei de argan

3. Masca alginată

 

La această etapă aplicăm masca. Puțină apă caldă, adaugi masca care e sub formă de praf, puțină îndemânare și vei vedea rezultatul în doar 15 minute. Această mască pe deoparte îți rezolvă problemele tale existente, pe de altă parte anticipează apariția alortor probleme, cum ar fi acneea, dezhidratarea tenului și îmbătrânirea.

masca alginata


4.
Crema de față

După ce vei înlătura masca vei observa pe alocuri că fața e puțin iritată. Nu te speria, e ceva normal. De aceea, crema de față anti-acnee îți va hidrata tenul și va elimina roșeața. Eu am testat-o și îmi place mirosul intens de…cacao. Dacă aplici crema asta în fiecare seară, să știi că te vei trezi în fiecare dimineața cu un ten relaxat și hidratat.crema de fata

De asemenea, pentru fetele care au ”vulcane active” pe față recomand să aplice zilnic după demachiere uleiul eteric de arbore de ceai. Veți simți o ușoară usturime, dar atenție! Nu aplicați decât pe vulcanele de pe față J După un minut puteți aplica pe toată fața uleiul de jojoba. Asta o să vă ajute să înlăturați din zonele problematice acneea.

Parcurgi doar 4 pași și ai șansa de a proteja tenul tău și de a evita îmbătrânirea prematură! Recomand aplicarea acestor produse timp de 2 săptămâni pentru a observa DIFERENȚA. Măștile le aplicați de 2 ori pe săptămână. Săpunul, crema și uleiurile sunt utilizate zilnic! Apoi discutăm despre starea tenului vostru 😉

Fiți frumoase în fiecare zi cu un ten relaxat, sănătos și corect îngrijit!

Cu drag,

Victoria Ungureanu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*