NEWS SPECIAL

Sunt cele 99 de femei ale Moldovei desemnate de VIP Magazin

 Au ales să meargă spre succes în ritmul cel mai elegant, căci aşa sunt femeile. Cuceresc prin eleganţă, frumuseţe şi farmecul de care dau dovadă, dar pentru ele, cel mai important succesul este cel plasat la rang feminin. 

Inteligenţa, frumuseţea, succesul, iată ce le-au unuit pe femei în Proiectul revistei VIP magazin “99 de femei ale Moldovei”.

Sâmbătă seară doamnele cunoscute în întreaga ţara au fost invitate la o vilă din afara oraşului pentru a sărbători împreună lansarea noii ediţii din Colecţia “VIP magazin” – “99 de femei ale Moldovei”.

Invitaţii VIP-ului au admirat 99 de fotografii exclusive cu 99 de femei şi au învăţat despre cele 999 de idei după care 99 dintre femeile Moldovei îşi ghidează viaţa.

Directorul revistei, Rodica Ciorănică, spune că: “o femeie trebuie să muncească, să fie deşteaptă şi frumoasă,  să aibă reuşită în ceea ce face. Avem femei care fac politică, afaceri, sunt celebre prin muzică, într-un cuvânt, femei dedicate meseriei. Acestea sunt criteriile după care am selectat femeile pentru proiect, cele mai de succes, fiecare în domeniul în care munceşte”.

Dacă pentru bărbaţi calitatea de bază a femeii este frumuseţea, reprezentantele sexului frumos mărturisesc că succesul vine atunci când munceşti, eşti dinamică, ştii ce-ţi doreşti de la viaţă şi munceşti în acea direcţie.

Revista cu cele  99 povești de succes poate fi cumpărată de la chioșcurile din Capitală.

Autor: Victoria BORODIN

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.