EVERYDAY STORIES INTERVIEWS SPECIAL

Tatiana Spânu: Urmează-ți visul și viața îți va dărui destinul dorit!

Fata electro a crescut, acum Tatiana e gingașă și cumințică. Noua ei piesă “ Magical” o reprezintă, tot ce se întâmplă în viața interpretei e o adevărată magie. Muncește mult și în curând va lansa cel de-al doilea album, care e mai matur și mai romantic.

-Tatiana, primul contact cu muzica când a avut loc?

-La vârsta de 9 ani am început să studiez pianul, asta m-a făcut să mă îndrăgostesc de muzică, iar la vârsta de 16 ani am înregistrat prima piesă. Mi-a plăcut experiența și de atunci mi-am început munca de artist.

-Cum s-a numit prima ta piesă?

-S-a numit “ Nu te mai cred” și a fost realizată în colaborare cu Adrian Ursu.

Tania Spânu și Adrian Ursuc

-Există o persoană care este un model de urmat pentru tine?

-Îmi place foarte mult Anda Adam , interpreta din România, pentru că are o putere și o dorință de lucru excepțională. Muzica și ritmul ei de viață mă impresionează foarte mult.

-Lumea te cunoaste ca fata electro, de ce vrei sa scapi de această denumire?

-Pentru că lumea, în special bărbații, mă văd altfel, eu vreau să fiu percepută ca o persoană mai gingașă și mai cumințică.

Tania Spânu

-Te-ai gandit la un pseudonim?

-La început da, dar acum mă mândresc cu numele meu și cred că mă caracterizează perfect.

-Știu, că în curând va apărea cel de-al doilea album. Ce îl face să fie mai bun de cât primul?

-Anii trec și muzica se schimbă. Prin experiență progresăm și asta ne face să creștem și muzica să fie diferită de la an la an. Astfel, acest album va fi mai romantic.

-Cu cine ai colaborat pentru realizarea piesei “Magical” și a videoclipului?

-La această piesă am colaborat cu Viorel Țîgănaș, cu Alina Dabija și cu Iulia Butnaru, iar la videoclip cu Octavian Malai (kobzzon)

-Cum a trecut seara lansării?

-Foarte bine , emoționant, dar și plăcut. Au fost prieteni, colegi de breaslă, dar și mass-media. Faptul că au fost alături de mine mă bucură mult. Pe lângă videoclip am prezentat și un filmuleț realizat despre viața mea, cât și making-off-ul piesei.

-Ce părere au avut invitații despre noua ta piesă?

Păreri sunt diferite, iar eu nu încerc să plac tuturor. Intenția mea e să prezint ceea ce mă caracterizează cel mai mult și să fiu primită de majoritatea oamenilor.

-Cât costă în Republica Moldova să organizezi un astfel de eveniment?
-Poate costa foarte scump, dar și acceptabil, depinde cum știi să lucrezi. Existența parteneriatelor miscoreaza bugetul unui astfel de eveniment.

Tania Spânu

Tania Spanu

-Ce proiecte are Tatiana Spânu pentru viitor?

-Îmi doresc foarte mult să mă prindă norocul și să lansez piesa ”win tonight” remix dandeejey peste hotare și în special în România. Chiar aș vrea să relansez câteva piese mai vechi, cu câteva modificări de studiou în aranjamente. Sunt piese, care nu au fost valorificate și asta mă întristează.

-Ce piese din repertoriul tău vrei să le relansezi?

-”Departe de tine”, ”Povestea despărțirii” și ”Speranțe pierdute”.

-În ultimii ani participi în topul Celor mai sexy femei din Moldova și chiar reușești să fii printre primele. Cu ce îți ademenești fanii de te votează?

-Eu am câștigat fiind nominalizată acolo. Acesta este premiul meu pentru tot ceea ce fac. Cum îi ademenesc? Nu fac nimic intenționat. Numărul mare de prieteni, probabil își spune cuvântul.

Tania Spânu

-Ce mesaj le transmiți cititorilor Everyday Journalism?

-În viață trebuie să faci ceea ce-ți place, urmează-ți visul și viața îți va dărui destinul dorit. Trebuie doar să crezi în asta!

Autor: Nicoleta  SERGENTU

EVERYDAY JOUNRALISM.COM

 

 

 

Comments are closed.