NEWS News SPECIAL Special

Te poți înscrie la Școala de retorică a tinerilor basarabeni

discursInstitutul Cultural Român anunță că organizează în perioada 22-26.04.2017, la Chișinău, o școală intensivă de retorică pentru o grupă de maximum 30 de tineri basarabeni.
Școala de retorică, desfășurată în Chișinău, se va centra pe dezvoltarea capacităților tinerilor de a utiliza cele trei elemente ale retoricii (ethos, logos, pathos) într-o manieră eficientă și echilibrată, de a construi un șir argumentativ al discursului bazat pe logică și pe raționalitatea ideilor transmise și de a susține discursuri pe teme variate. Pentru atingerea acestui obiectiv, Institutul Cultural Român și partenerii propuși vor colabora cu jurnaliști, actori și regizori în scopul asigurării suportului pedagogic. Vor fi abordate aspecte teoretice legate de arta retoricii, tehnici de persuadare prin limbaj non-verbal, mesaj, anticipare, empatie și curaj.
Perioada de înscriere este între 24.03.2017 și 16.04.2017. În data de 19.04.2017, candidații admiși vor fi contactați pentru a confirma participarea lor la școala de retorică ale cărei cursuri vor începe din data de 22.04.2017.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*