NEWS News

Top 5 instrumente de marketing online pentru antreprenori

online marketingDacă ești antreprenor sau persoană care pornește un startup, ai nevoie de mai multe unelte și aplicații pentru a gestiona viitoarea afacere. În acest caz vrem să îți recomandăm top 5 instrumente utile și disponibile online:

Scrie o postare, pe care o poți publică imediat pe toate rețelele sociale cu HootSuite

HootSuite – cel mai cunoscut serviciu pentru gestionare a mai multor conturi în diferite rețele sociale, Twitter, Facebook, LinkedIn etc. Deci, integrează toate conturile sociale, gestionează și planifică conținutul și se reușește să  fie unul dintre cele mai fiabile instrumente de marketing social.

1.

Urmărește reușita afacerii tale în mediul online cu ajutorul aplicației Fresh Web Explorer

O aplicație dezvoltată de MOZ pentru a putea urmări mai bine mențiunile companiei pe internet. Un research tool ideal pentru începători și avansați. Cu Fresh Web Explorer vei avea mereu la dispoziție informație amplă despre strategia de marketing luată în vedere.

2.

Mandrill  – trimite email-uri rapid și eficient

Platforma robustă de marketing prin e-mail. Creată de compania MailChimp, Mandrill asigură o rată ridicată de recepționare a mesajelor direct în inbox de către clienții tăi.

Mandrill

Urmărește activ cu ActiveCampaign

ActiveCampaign este o platformă de marketing destinată să ajute întreprinderile mici și mijlocii să obțină, să păstreze și să-și angajeze clienții. Serviciul ActiveCampaign îți permite să trimiți mesaje de e-mail și să creezi template-uri cu design-ul propriu.

ActiveCampaign

Cu ajutorul calculatorului ROI (return on investment) calculează rentabilitatea investiției tale

ROI-ul este unul dintre indicatorii fundamentali în a calcula performanța în marketing. Calcularea rentabilității investiției prin e-mail este o necesitate dacă dorești să știi cum funcționează campaniile și să-ți îmbunătățești rezultatele de marketing. Venitul este măsurat de numărul de vânzări online (sau offline) care au provenit direct din campaniile de marketing prin e-mail.

ROI calculator

Reporteră: Cristina Anghel

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*