JOURNALISM Journalism in Moldova SPECIAL Special

TOP 5 surse media credibile în viziunea jurnalistei de la realitatea.md, Tatiana Marcu

În această săptămâna vedem care sunt sursele media credibile în viziunea Tatianei Marcu, reporteră la portalul de știri Realitatea.md, domeniul economic.

15085658_10211113971023134_2740224604246024619_nȚinând cont că abordez mai mult teme economice, sursele mele de informare sunt anume site-urile, ziarele din acest domeniu, dar nu mă limitez doar la portalurile pe care le voi menționa.

Bani.md – este un portal cu specific economic, unde poți citi atât istorii de succes interesante ale moldovenilor noștri, dar și informații despre bănci, finanțe sau politică economică.

Realitatea.md – apreciez echidistanța acestui site (chiar și în campania electorală, ceea ce au demonstrat și rapoartele de monitorizare a presei) dar și abordarea știrilor din diverse domenii, astfel încât să le fie interesant oricărui cititor.

Rlive.md (realitatealive.md) – este foarte bine că tehnologiile au evoluat și este posibil ca fiecare persoană care dorește să fie informată, să poată urmări toate evenimentele LIVE și să-și creeze propria opinie, fără a mai citi știrile pe alte portaluri sau a privi la TV buletine de știri.

Mold-street.com – apreciez pentru știrile economice diverse, interesante și bine argumentate.

Ziarul de Gardă – pentru investigațiile lor care scot la iveală multe lucruri ascunse.

Autoare: Angelina Mașcauțan

Foto: Arhivă personală

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*