DIVERTISMENT SPECIAL Special

Top 6 jurnaliste din Moldova care au devenit bloggerițe

bloggingComunicărea online ia amploare, iar blogul a devenit unul dintre cele mai eficiente mijloce de comunicare. Printre cei mai activi bloggeri din Moldova, jurnaliștii ocupă un loc aparte, pentru că sunt deja antrenați zilnic în crearea și promovarea unui conținut. Everyday Journalism îți recomandă șase bloguri a jurnaliștilor din Moldova, care cu multă dedicare reușesc să își cucerească cititorii și să obțină un volum mare de feedback în social media.

Cristina Evtodii (cristinaevtodii.com)

(3. 637 like-uri la pagina de Facebook; 13 mii abonaţi pe Instagram)

cristina evtodii

Cristina face blogging din momentul când a început să practice și jurnalismul, chiar de pe băncile facultății. Bloggerița abordează subiecte despre shopping, îngrijire și machiaj, călătorii, lectură și evenimente. De asemenea, bloggerița este foarte activă pe insta story, unde zilnic relatează despre experiențele sale. Accesează blogul și selectează dintr-o gamă largă, ce îți este mai aproape de suflet.

 Crisitina Gheiceanu (cristinagheiceanu.com)

( 13.478 like-uri la pagina de Facebook; 72,4 mii abonați pe Instagram)

Cristina GheiceanuUn blog expresiv și colorat. Fashion&beauty bloggerița se dedică în totalmente blogului și nu lasă cititorii nici pe o clipă fără articole și idei proaspete despre frumusețe, modă, stil de viață. Dacă ești îndeosebi pasionată de acest domeniu, te poți bucura și de mulțimea de sfaturi și recomandări de ținute splendide fotografiate în împrejurările superbe din țara unde a migrat Cristina – Elveția.

Diana Guja (alobebe.md)

( 8 .861 like-uri pe Facebook; 810 abonați pe Instagram)

Diana Guja

Jurnalista care se expune direct pe subiecte actuale. Autoarea unei veritabile platforme dedicată femeilor. Aria tematica extinsă, de la maternitate la lectură, călătorii, psihologie, muzică, hobby, adună tot mai multe femei pe blogul său. Aici, te poți convinge de o abordare a temei maternității și a vieții unei femei dintr-o altă perspectivă, poate undeva mai ,,incomodă”, dar reală și argumentată.

 Lilia Ojovan(lilu.md)

( 9.178 like-uri la pagina de Facebook; 36,1 mii abonați pe Instagram)

Lilia Ojovan

Blogul ei cuprinde cele mai diverse aspecte ale vieții sale, cu fraze încărcate de energie pozitivă și sens pătrunzător. Gândurile și schimbările din viață le împarte cu cititorii săi. Blogul emană sinceritate, inspiră, îndeamnă și atinge strunele oricărui suflet.

 Nata Albot (nataalbot.md)

( 58.227 like-uri la pagina de Facebook; 26,5 mii abonați pe Instagram)

Nata Albot

Cu ceva experiență în spate ca jurnalistă, producătoare şi prezentatoare, Nata Albot este o bloggeriță activă și nonconformistă din Moldova. Scrie despre călătorii, bucătăria tradițională și hobby-uri. Însă, cititorii o apreciază pentru faptul că ea scrie cu multă fermitate și viziune realistă despre tot ceea ce se întâmplă Moldova și își exprimă în mod convingător părerile pe seama realității ,,mai puțin plăcute” din țara noastră.

Rodica Rusu- Eșanu(rodicarusu.com)

( 4.108  like-uri la pagina de Facebook; 19,2 mii abonați pe Instagram)

Rodica Rusu Esanu

Maternitatea a devenit principalul motiv de a-și lansa blogul. De aceea, el este dedicat femeilor, în special mămicilor. Aici te poți inspira și afla lucruri utile și practice din experiența autoarei. Temele despre relațiile de familie și bucuria de a fi mamă, precum și propriile secrete de frumusețe,care  impresionează tot mai multe cititoare.

Reporteră: Cristina Anghel

Sursa: Everyday Journalism

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*