PR SPECIAL Special

TOP Fashion Journalism at Privé Fashion Events

Jurnalismul este o meserie care nu presupune doar munca de birou sau teren, ci și apariția la diverse evenimente, care impun un anume dress code. Din acest motiv, am decis să venim cu câteva recomandări de branduri autohtone potrivite pentru aparițiile jurnaliștilor în mai multe circumstanțe, vorbim de branduri care au fost prezente la a doua ediție a evenimentului Privé Fashion Events. Oricât de mult ne-am concentra pe conținutul pe care îl livrează un jurnalist, totuși credem că la fel de mult contează și aparițiile acestuia în mediul public. Nu întămplător Everyday Journalism a realizat timp de aproape doi an rubrica Fashion Journalism, unde a promovat și a inspirat sute de jurnaliști și cititori.

Iată care este topul Fashion Journalism at  Privé Fashion Events:

  1. Promesse

O colecție cu ținute care sunt potrivite pentru un jurnalist atât la birou, cât și la aparițiile în cadrul unor evenimente organizate ziua sau seara. Ținutele pot fi foarte ușor adaptate și transformate dintr-o ținută casual de zi în una de seară, schimbând doar pantofii cu toc și geanta mică pentru seară.

În colecția promesse| predomină nuanțele de roz pastelat, linii fluide, alb, gri, galben și câțiva stropi de fuxia, toate se potrivesc texturii fine de șifon și mătăsuri.

2. ȘOTROPA

Ziua ținutele pot fi purtate cu o pereche de pantofi oxford, iar seara cu o pereche de pantofi cu toc. În comparație cu brandul anterior – promesse|, ȘOTROPA este unul cu croieli mai masculine.

3. Osez Le Style

Păstrăm aceeași direcție cu un brand care propune la fel croielile simple și potrivite pentru jurnaliștii care au muncă de redacție, dar și pentru cei care meseria îi impune să aibă apariții la evenimentele mondene, de exemplu.

4. Adaline Denim

Continuăm cu un designer care reinterpretează clasica rochie de blugi printr-o piesă din garderoba unei femeie cochete și jucăușe. Jurnalistele pot adopta acest stil la evenimentele organizate vara în aer liber, la o piscină, de exemplu. Deși denimul specific acestei colecții vă poate permite să purtați și ziua aceste ținute cu o pereche de teniși.

 5. Malliny

Și pentru că inevidabil există evenimente unde chiar și jurnaliștii ar trebui să adopte ținute pentru covorul roșu, brandul Malliny pare să ofere avantajul unei ținute potrivite pentru astfel de apariții, dar totodată care nu duce la extrema extravagantului.

Puteți vedea toatele colecțiile celor 15 branduri prezente la evenimente pe pagina de facebook  Privé Fashion Events CLICK AICI. 

Organizatoarele evenimentului, Viorela Dimici și Marina Cimbir spun că sunt mulțumite de impactul pe care l-au obținut la ediția a doua a evenimentului, mai ales pentru că de data asta au venit în fața publicului nu doar cu branduri autohtone care și-au făcut pentru prima dată apariția la eveniment, dar și pentru că au uimit prin intermediul decorului inventiv și curajor.

„Privé Fashion Events a devenit un virus despre care s-a vorbit, se vorbește și se va vorbi. 😃 Scopul nostru era să uimim publicul mai mult decât la prima ediție. După eveniment dar și în timpul acestuia am primit multe oferte interesante de colaborare. Oamenii chiar ne iubesc și așteaptă cu curiozitate edițiile următoare. Nu suntem mulțumite, suntem foarte fericite că am reușit să inspirăm și să impresionăm publicul”, povestesc organizatoarele.

„Ne-am dorit să abordăm mult mai diferit percepția unui eveniment de modă, să o facem în stil underground, industrial și chiar poate puțin horror. Giganții de fier s-au încadrat perfect în această atmosferă. Și pentru că v-am promis multe senzații tari am decis să-i expunem la eveniment, aceasta nu presupunea cumva ca colecțiile de pe podium să fie în aceeași stilistică. De altfel, la evenimentul nostru invitații au avut ocazia să se delecteze cu picturile talentatului Gheorghe Vârtosu. Am reușit să realizăm o simbioză dintre artă, modă și nonconformism”, ne-au declarat acestea despre atmosfera evenimentului.

„Decorul a impresionat și inspirat toată lumea. Proiectul nostru a fost o adevărată provocare pentru Mariana Voinotinschi, cea care s-a ocupat de decor. Practic a transformat un spațiu pustiu și sec, aducându-l la feeria care a fost la Privé Fashion Events. La decor s-a lucrat mai mult de 2 luni. Au avut loc demontări și instalații masive, era necesar de pregătit spațiul pentru un decor mai special. Giganții de fier s-au bucurat de toată atenția publicului, fiind adevărate opere de artă expuși în exclusivitate la evenimentul nostru. Aducem sincere mulțumiri echipei M Decor pentru implicare, creativitate și profesionalism. Ceea ce au făcut ei este greu de crezut. Sunt eroii ediției a doua Privé Fashion Events”, încheie organizatoarele.

Sursa: Everyday Journalism

Foto: Privé Fashion Events

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*