JOURNALISM SPECIAL

TOP lansări în presa online în 2013

Presa online este din ce în ce mai populară. Și asta pentru că majoritatea oamenilor au conexiune la internet și oricând pot accesa orice site își doresc. De ce preferă online-ul și nu presa scrisă? Pentru că e rapid și cu puține cheltuieli, în plus, poți consuma orice îți dorești. Astfel, piața online din Republica Moldova este într-o continuă dezvoltare. Apar tot mai multe site-uri cu target diferit, așa că am decis să vă prezentăm câteva lansări din acest an.

Zugo.md

Pe site găsești mult divertisment și câteva proiecte de autor . După ce mediul online moldovenesc a început să se sufoce de la prea multe site-uri cu știri politice, Zugo.md a decis că acum trebuie să-și distreze cititorii.

zugo

Fashionguide.md

După valul apariției mai multor bloguri nișate pe domeniul fashion, iată că s-a lansat și un site dedicat fashionistelor. Cel mai probabil site-ul își dorește să educe în femei importanța stilului.

Fashion Guide

Zumi.md

Pe piața autohtonă au început să se înmulțească site-urile dedicate femeilor. Probabil pentru că femeile sunt destul de curioase și citesc mult ”despre alții” ca să mai aibă despre ce vorbi la o cafea cu prietena. Cine o face mai bine? Vă lăsăm pe voi să puneți nota.

zumi

Media-azi.md

Este un al doilea site lansat în Republica Moldova (după lansarea  www.everydayjournalism.com în anul 2012) care este destinat jurnaliștilor.

media azi

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.COM

sursa foto: gastro.org

Comments are closed.