Advertorial

TOP măști inofensive chiar și pentru cel mai problematic ten

Dacă ai peste 25 de ani și aplici zilnic un fond de ten, atunci e obligatoriu ca de două ori pe săptămână să îți acorzi timp pentru o mască, care să îți purifice și hidrateze tenul. Echipa Everyday, în urma unor parteneriate plăcute cu Relaxa.md a descoperit măștile alginate, care au în componență aloe vera, alginat, colagen marin și alte componente benefice pentru îngrijirea tenului. Am testat pe tenul nostru peste 10 tipuri de măști din gama Relaxa Aromatherapy, pe care le puteți descoperi și voi AICI.

Astăzi o să vă vorbim despre 5 dintre măștile cu care ar trebui să începeți. Încă un argument că măștile sunt de înaltă calitate, inofensive chiar și pentru femeile însărcinate și că puteți fi siguri că nu vă treziți cu vreo alergie este și faptul că măștile le găsiți și pe rafturile farmaciilor. Prețul unei măști pornește de la 40 de lei. De asemenea, puteți comanda și pe site-ul relaxa.md, prețul fiind mai mic chiar.

  • Masca alginată super-hidratantă pentru față

Hidratarea tenului nu dăunează și nu e în exces niciodată. În orice anotimp nu ai fi, tenul are nevoie de două lucruri esențiale – hidratare și protecție solară. Puteți hidrata tenul cu această mască, care este recomondată în special pentru pielea uscată. Având ca și component aloe vera, aceasta stimulează și regenerează celulele, oferind pielii aminoacizi esențiali, minerale, vitaminele A, E, B și polizaharide necesare pentru o piele sănătoasă.

  • Masca alginată polară

Îmbătrânirea tenului nu o ”tratezi”, ci o previi cu o mască alginată polară care conține alge polare – un puternic antioxidant care este cheia logivității celulare în lupta efectivă cu îmbătrânirea prematură a tenului. Este o mască recomandată de asemenea pentru un ten uscat și matur.

Recomandare: înainte de a aplica masca pe pielea curată, se recomandă aplicarea unui ulei cosmetic . De ex. (migdale , avocado, argan).

  • Masca alginată de reîntinerire cu spirulină și algovert

Continuăm cu grija pentru tenul nostru cu o mască care datorită proprietăţilor antioxidante al componentelor sale diminuează efectul nociv al agresiunilor exterioare (clima, poluarea) şi efectul timpului asupra pielii. Alginatul extras din Laminaria împreună cu aminoacizii  din Spirulina şi Algovert acţionează sinergic în lupta cu îmbătrânirea prematură a pielii și contribuie la redensificarea tenului.

Recomandare: înainte de a aplica masca pe pielea curată, se recomandă aplicarea unui ulei cosmetic ( migdale , avocado, argan).

  • Masca gel exfoliantă mediterană

Este o mască diferită de cele recomandate mai sus, ca mod de aplicare și înlăturare a acesteia de pe ten. Este cu o textură pufoasă și exfoliază delicat celulele moarte ale pielii. Uleiul de sâmbure de caise, bogat în acizi mono-şi polinesaturaţi, îmbunătăţeşte culoarea tenului, restabileşte strălucirea naturală a pielii, luptă împotriva primelor semne de îmbătrânire prematură, iar vitaminele A şi B din componenţa sa hrănesc, hidratează, regenerează şi revitalizează pielea. Seminţele de mac exfoliază celulele moarte ale pielii. Aroma delicată de ylang-ylang induce o senzaţie de bunăstare şi relaxare. Această mască o puteți înlătura de pe față și cu ajutorul unui prosop umed.

  • Masca alginată anti-acnee

Dacă aveți un ten acneeic, atunci aveți nevoie de o mască, care să contribuie la restabilirea echilibrului de sebum, datorită extractului de muguri de frasin, bogat în saponine şi flavonoide, normalizează eliminările de sebum, fortifică pereţii vaselor şi capilarelor, stimulează circulaţia, îmbunătăţeşte metabolismul celulelor epidermei, are proprietăţi anti-inflamatorii şi antiseptice. Pielea devine catifelată şi capătă un aspect sănătos.

Dintr-un plic  puteți face 2 măști, adică cele 2 măști necesare săptămânal. Pentru început testați și descoperiți masca voastră favorită.

Mod de întrebuinţare: A se amesteca bine 25 gr. din conţinutul măştii cu 75 gr. de apă la temperatura camerei (20-25°C ), pentru a obţine o masă omogenă cu consistenţa unei creme dense. Aplicaţi masca în strat subţire de 3-5 mm pe față, inclusiv pe buze şi pleoape. După 6 minute, masca va forma o peliculă densă şi elastică. Se recomandă înlăturarea măştii după 20-25 de minute de la aplicare, (conform principiului “ciorapului”), tot stratul de jos în sus, în prealabil desprinzând uşor masca de pe margini.

Aveți grijă de voi și tenul vostru! Optați pentru măști care o să vă facă să vă simți răsfațăte și  relaxate.

Citește AICI un alt articol despre produsele Relaxa Aromatherapy.

Sursa: Everyday Journalism

P.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*