JOURNALISM SPECIAL

Topul jurnalistelor admirate

Și-au construit o carieră de prezentatoare TV fiind aproape zi de zi pe ecran. Ele au reușit să fie remarcate datorită frumuseții, dar și datorită personalității pe care o au fiecare dintre ele. Am decis să vă prezentăm topul celor mai admirate prezentatoare TV din Republica Moldova și România.

Republica Moldova:

angela gonta

1. Angela GONȚA

Nimeni nu-și imaginează știrile PRO TV  Chișinău fără Angela Gonța. Mulți telespectatori se adună cu toată familia în fața televizoarelor ca s-o vadă pe Angela, cea care prezintă de mai mult de 10 ani știrile de la ora 20:00. Pentru unii ea a devenit prietenul de pe ecran, care seară de seară le povestește oamenilor ce s-a mai întâmplat prin Moldova. De ce este admirată? Pentru că citește cu atâta expresivitate știrile și pentru că îi reușește de atâția ani să prezinte știrile PRO TV.

lorena bogza

2. Lorena BOGZA

Ea este una dintre jurnaliștele care reușește să pună întrebări incomode în fiecare seară de luni. ”În profunzime” este printre primele emisiuni politice de dezbatere autohtonă care a supărat politicieni și a scos la suprafață multe dintre ”secretele” politicii moldovenești. De ce esta admirată? Pentru curajul unei femei care pune întrebări documentate politicienilor. Probabil este printre puținele emisiuni din Moldova unde politicienii au emoții cu adevărat, iar scaunul din studiou nu pare a fi foarte comod…

nata albot

4. Nata ALBOT

Și-a câștigat admirația prin felui ei de a fi, dar și pentru că este o femeie foarte creativă. Jurnal TV, acolo unde a fost câțiva ani producătoare, a trecut prin mai multe schimbări frumoase datorită Natei Albot. A reușit să lanseze proiecte deosebite pentru piața locală și a demonstrat că este foarte puternică și inventivă. Din păcate, Nata a renunțat la cariera ei de jurnalist, cel puțin pentru o perioadă, și a anunțat că pleacă în Canada.

România:

andreea esca

1. Andreea ESCA

Este imaginea PRO TV București. Fără ea PRO TV-ul n-ar mai fi PRO TV! Este printre prezentatoarele adorate nu doar de românii din România, dar și de cei din Republica Moldova. Este de neîntrecut la cititul de pe prompter și la intonația inconfundabilă. Andreea Esca este admirată pentru că este o femeie realizată pe plan profesional, și pe plan personal. E adorată pentru că n-a obosit să le aducă românilor în fiecare seară știrile despre oamenii și evenimentele din România.

mihaela radulescu

2.Mihaela RĂDULESCU

Este admirată nu doar pentru faptul că a fost mulți ani la rând una dintre cele mai bine ”cotate” prezentatoare TV din România, e admirată și pentru că are o personalitate remarcabilă, pentru că a scris câteva cărți care au devenit printre cele mai citite cărți din România. Mihaela Rădulescu este cea care a renunțat la faima unei prezentatoare TV și a plecat în Monaco împreună cu fiul ei. Chiar și așa, ea continuă să țină legătura cu admiratorii ei cu ajutorul rețelei de socializare Facebook.com. Și la câte comentarii și like-uri adună zilnic, e vizibil că ea continuă să fie admirată….

andreea marin

3. Andreea MARIN

Și-a cucerit publicul cu emisiunea ”Surprize-Surprize”. Pe ecran a fost mereu o femeie blândă, rafinată și datorită formatului pe care o avea emisiunea, îți crea senzația că e omul salvator, e omul care aduce lacrimi de bucurie. Și ei îi reușea să-i facă pe oameni fericiți, cel puțin așa arăta pe ecran…. Chiar și peste ani buni, după ce proiectul ”Surprize-Surprize” nu mai există, Andreea are alte proiecte și cucerește altfel. Se implică în acte de caritate ceea ce spune că Andreea continuă să fie ”Zâna Surprizelor”.

PS: TU PE CINE ADMIRI?

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.COM

sursa foto: eva.ro, interfilm.md,  perfecte.md

 

Comments are closed.