INTERVIEWS SPECIAL

Topul jurnalistelor nemăritate

După ce am publicat un material cu jurnaliste de succes și mămice fericite, am decis să facem un top al jurnalistelor nemăritate. N-o să scriem ce vârse au, că na, femeilor nu le place să se știe ce vârstă au. Am inclus aceste jurnaliste în listă pentru că sunt unele dintre cele mai vizibile și de succes. Atenție, acest top nu face nici o aluzie. Pur și simplu, se știe, ele sunt nemăritate. De ce? Vom încerca să aflăm atunci când vom realiza cu ele interviuri pentru site-ul nostru.

ANGELA GONȚA, prezentatoare PRO TV

Sunt peste 10 ani de când este prezentatoarea știrilor de la PRO TV. Anul trecut gura târgului spunea că ea ar fi fost iubita politicianului Vlad Filat. Cum se mai zice, hoțul neprins nu este hoț. Așa e și în cazul acestor bănuieli legate de o relație ascunsă dintre cei doi.

Angela Gonța

LORENA BOGZA, prezentatoare PRO TV

Sunt ani buni de când gurile spun: ”Ea este iubita primarului, Dorin Chirtoacă”. O fi sau nu așa, adevărul e că ambii sunt necăsătoriți.

Lorena Bogza

LILIA LOZAN, prezentatoare PUBLIKA TV

Fotografiile de pe facebook spun că Lilia și-a găsit jumătatea. O să ajungă sau nu cu el în fața altarului, rămâne de văzut. Cert e că par a fi foarte fericiți.

Lilia Lozan

NATALIA MORARI, prezentatoare TV 7

Ea îi pune la încercări grele pe politicienii noștri. Adevărul e că nu știm la ce încercări își pune jurnalista viața personală. Gura târgului tace…

Natalia Morari

 

DOINA POPA, prezentatoare PRIME TV

Este extrem de frumoasă, așa cum sunt de altfel toate prezentatoarele TV, însă despre viața ei privată nu se prea știe.

397886_362439490529375_1279412851_n

URMEAZĂ un top al jurnaliștilor burlaci…

EVERYDAY JOURNALISM.COM

Sursa foto: profil facebook.com

 

 

Comments are closed.