NEWS SPECIAL

Topul jurnaliștilor burlaci

Îi vedem la TV. Sunt bărbați inteligenți, frumoși și cu multe fane, dar necăsătoriți. Nu căutăm motive și explicații, pur și simplu am decis să facem o listă cu jurnaliștii burlaci, în mare parte prezentatori la TV. Cine știe, poate tu, una dintre fanele și cititoarele site-ului nostru poți deveni o candidatură bună pentru inima unui dintre ei. Site-urile de socializare fac minuni și te aduc mai aproape de cei pe care-i admiri. A fost testat asta. Deci…

Nicu TIMOFTI

A avut o relație și la un moment dat spunea în presă că urmează să se căsătorească, însă n-a fost să fie. Nicu continuă să fie burlac și se pare că, acum fără nici o femeie lângă el, cel puțin oficial.

Nicu Timofti

Alecu MĂTRĂGUNĂ, Jurnal TV

El si-a găsit jumătatea. De câțiva ani Alecu este într-o relație cu o tănără alături de care a apărut în presă și la diverse evenimente. Acum ce să zicem? Așteptăm nunta.

Alecu Mătrăgună

Andrei BOLOCAN, Jurnal TV

Se zvonește că ar fi într-o relație cu o jurnalistă. Cine e ea și dacă este cu adevărat așa, nu putem spune. E greu de obținut răspunsuri la unele întrebări, mai ales de așa gen de la prezentatorul emisiunii ”Sare și Piper”, emisune care apropo nu va mai fi difuzată.

Andrei Blocan

Dorin ȚURCANU, Publika TV

Pe rețelele de socializare apare alături de femei frumoase. Care este ea? Nu știm. Cel puțin pe pagina de facebook scrie că este într-o relație.

turcanu

Dumitru MIȘIN, Jurnal TV

Despre el nici nu se prea scrie, dar nici profilul de facebook nu ne spune prea multe. Să fie oare Dumitru îndrăgostit doar de televiziune? Deocamdată, zicem noi.

Dumitru Mișin

Vitalie GUȚU, Moldova 1

Este oficial într-o relație, dar când ne invită la nuntă? Așteptăm.

Vitalie Guțu

Alexandru GURDILA, Jurnal TV

Este într-o relație cu o colegă din redacție. Nu își prea afișează relația, însă colegii și prietenii știu asta…

Alexandru Grudila

El RADU și Liviu GULICA, doi frați burlaci, prezentatori la Moldova 1

El Radu are multe fane, dar nu s-a decis deocamdată care e unica lui… Iar fratele lui, Liviu este la fel liber de a fi cucerit.

el radu

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.COM

Sursa foto: profil facebook.com

Comments are closed.