INTERVIEWS JOURNALISM SPECIAL

Ultimele ”evadări” de la o instituție media

”Evadări” de așa gen sunt lunar, mai des la televiziuni. Reporterii, operatorii, producătorii și prezentatorii pleacă de la o televiziune la alta sau mai nou, se implică în proiecte online, sau pleacă din țară.

Elena ROBU

Inițial a fost moderatoarea ”Ediției Speciale” la Jurnal TV, apoi moderatoarea dezbaterii de la televiziunea națională, ”Moldova în direct”, iar acum o săptămână a anunțat că va avea emisiuni la portalul de știri, Unimedia.md. Așa a ajuns Elena Robu să ”evadeze” în câțiva ani de la 2 televiziuni.

robu

Rita URSALOVSCHI

A devenit mai vizibilă atunci când a început să fie moderatoarea ”Edițiilor speciale” la Jurnal TV timp de câțiva ani. Iar zilele acestea a anunțat că a plecat din echipa Jurnal TV și că are mai multe oferte de la instituțiile media din România.

ursalovschi

Elena CIOINA

Timp de câțiva ani a fost moderatoarea unei dezbateri la Publika TV, iar de câteva luni muncește la un proiect online despre sănătate.

CIOINA

Nata ALBOT

Este autoarea mai multor revoluții la Jurnal TV. A fost prezentatoare și producătoare la Jurnal TV, iar de curând a luat decizia de a pleca din țară.  Nata s-a stabilit cu traiul împreună cu familia ei tocmai în Canada.

NATA

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.COM

Comments are closed.