DIVERTISMENT

Un nou fenomen în mediul virtual – ”Fii mai deștept, fii ca Ion”

fii ca ionRecent pe rețeau de socializare Facebook a apărut un nou fenomen  numit ”Fii ca Ion”, care urmărește scopul de a schimba obiceiurile penibile ale moldovenilor din mediul virtual. Pagina se bucură de un succes enorm înregistrând câte 1000 like-uri pe parcursul unei ore.

Contactat de echipa Everyday Journalism pentru a explica fenomenul creat, administartorul paginii n-a dorit să își dezvăluie identitatea și a preferat să vorbească din numele personajului pe care îl promovează, Ion Popescu.

”Am creat această pagină pentru că îmi doresc ca lumea să fie mai fericită și fac asta din plăcere și pentru divertisment, iar inspirația o caut la prieteni, iubită dar și din trecutul propriu”, spune administratorul paginii.

Pagina ”Fii ca Ion” are toate șansele de a bate recordurile la capitolul  aprecieri pe Facebook depășind chiar și a celor mai populari artiști din Moldova, precum Carla’s Dreams care are 100.758 de like-uri și Cătălin Josan cu 95.976. În acest  moment această pagine deține cca +48.000 de aprecieri care sunt în creștere continuă cu aproape 1000 like-uri pe oră. În funcție medie o postare poate acumula 500 like-uri iar cea mai apreciată poate ajunge la 2.200 like-uri.

Mai jos vă afișăm câteva imagini pentru a înțelege de ce această pagină a devenit fenomen în rândul internauților.

ion

Ion

fii ca ion

Vezi mai multe pe pagina de facebook ”Fii ca Ion” AICI .

Autor: Sabina Hirianov, stagiară

Sursa: Everyday Journalism

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*