NEWS SPECIAL

Viitorii moderatori CashFlow instruiți in antreprenoriat şi leadership

În perioada 13-14 aprilie 2013, 16 elevi, studenţi din Ialoveni şi Chişinău au fost instruiţi în domeniul antreprenoriatului şi leadership-ului. Seminarul a fost organizat de agenţia INVENTO în parteneriat cu ”CashFlow Club” și ”JCI Chișinău” în cadrul proiectului de educaţie financiară pentru tineri şi elevi –CashFlow Moldova.

Prima zi de instruire a început cu seminarul susţinut de Alina Rusu, care a abordat subiectul de leadership împreună cu viitorii moderatori ai jocului CashFlow.

„Pe lângă faptul că participanţii şi-au consolidat anumite abilităţi şi cunoştinţe pe care deja le aveau, această instruire le-a dat posibilitatea să acumuleze şi multe alte informaţii noi despre leadership. Participanţii au fost foarte activi în comunicare, în special în cadrul unui joc de rol, care a implicat folosirea de către aceştia a tehnicilor de negociere şi a calităţilor de lider”, a remarcat Alina Rusu, trainer în domeniul leadership.

Programul a continuat cu o sesiune introductivă în domeniul antreprenoriatului susţinută de trainerul Oxana Ungureanu care a menţionat că grupul cu care a lucrat a fost diferit ca pregătire profesională şi experienţă, dar în ciuda acestui fapt aceştia au fost interesaţi de subiect şi s-au implicat activ în discuţii şi activităţile din cadrul seminarului. “De asemenea, trecând prin cei 20 de paşi de analiză a unei idei de afaceri, participanţii au trecut practic prin etapele cheie de structurare a unei afaceri şi au înţeles structura şi necesitatea unui plan de afaceri”, a completat O. Ungureanu, trainer în domeniul antreprenoriat.

Moderatorii instruiţi în cadrul acestui program vor facilita o serie de sesiuni ale jocului Cashflow, ce se vor desfăşura în cadrul a 2 Cluburi la Chişinău şi Ialoveni.

Înființată ca o organizație non-profit, în 2011, agenţia INVENTO contribuie la dezvoltarea continuă a societății prin participare, informare, educare şi gestiunea programelor de dezvoltare social-economică.

sursa: civic.md

Comments are closed.