DIVERTISMENT

14 colecții și atmosferă de poveste la Privé Fashion Events (FOTO)

La începutul lunii a fost organizată cea dea III-a ediție Privé Fashion Events  care a adunat mai bine de 400 de invitați. Invitații au putut admira colecțiile a 14 designeri din Republica Moldova precum: Top Coat by Olga Tovstenco, Viggo, O&C Bralettes, Berrezzo, Malliny, 105 Store (March Again, Osez le Style, Dillerry), Irina Kroitor, Andaleya, Șotropa, Fortuna Sisters, Ana Popova Loungewear, Ariadna, Nicole Storm, Sofi&Co.

Spectatorii s-au delectat cu muzica buna, interpretată de “Moldovan National Youth Orchestra”, dar și de reprezentația teatrală, expusă cu măiestrie de către actorii teatrului “Geneza Art”.

Și de această dată, Privé Fashion Events a impresionat publicul cu decorul deosebit de sofisticat, ambianța elegantă și nivelul înalt de organizare a evenimentului. Cele mai profesioniste modele au prezentat colecțiile somptuoase, creând o imagine scenică desprinsă din poveste.

Privé Fashion Events, unicul show premium din Republica Moldova are drept scop promovarea brandurilor locale și sporirea nivelului evenimentelor de modă din țară.

Evenimentele Privé Fashion Events adună cele mai importante personalități din domeniul fashion, media influenceri și bloggeri din Moldova.

105 Store 

Ana Popova Loungewear

Andaleya

Ariadna

Berrezzo

Fortuna Sisters

Irina Kroitor

Malliny

Nicole Storm

O&C Bralettes

Sofi&Co

Șotropa

Top Coat by Olga Tovstenco

Viggo

Mai multe fotografii cu colecțiile acestei ediții găsiți pe pagina de facebook PRIVE FASHION EVENTS – click aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*