NEWS SPECIAL

85 de ani de Radio România!

„Radio România va rămâne un pilon de credibilitate în peisajul media românesc şi în viaţa de zi cu zi a românilor”, a declarat la RRA Ovidiu Miculescu, Preşedintele-director general al SRR, scrie romania-actualitati.ro.

Radio România şi-a îndeplinit în cei 85 de ani de existenţă sarcina de a informa şi a educa publicul – a mai spus, preşedintele director general al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu, la Apel Matinal.

„Radio România este o poveste frumoasă începută de Hurmuzescu acum 85 de ani, iar faptul că suntem parte în această poveste este un lucru excepţional, care, să ştiţi că nu li se întâmplă multora.

El a mai spus că în prezent postul public de radio trece printr-un proces de modernizare.

„Cuvântul de ordine în viziunea mea înseamnă performanţă, pentru că numai aşa putem demonstra zi de zi că servim acest public extraordinar, că ceea ce facem aici facem bine.

„Acest lucru este fundamental, deci performanţă, eficienţă, dragoste pentru radio, onestitate, echilibru, viziune şi mult, mult respect pentru cei care ne ascultă, inclusiv pentru competiţia noastră”, a mai declarat Ovidiu Miculescu.

Comments are closed.