NEWS SPECIAL

Andreea Marin avea 16.000 de euro salariu la TVR?

Lucia Hossu-Longin, autoarea „Memorialului durerii” de la TVR, o ataca pe Andreea Marin sustinand ca vedeta primea un buget de 16.000 de euro pentru fiecare emisiune „Pretuieste Viata” si ca ar fi fost firesc ca aceasta sa lucreze cu angajatii TVR si nu cu echipa ei externa. Iata ce replica diplomata i-a adresat Andreea Marin, scrie agentiadepresamondena.com

andreea-marin-pretuieste-viata-tvr

Andreea Marin pare sa fi trecut prin cosmarul vietii odata ce a inceput sa colaboreze cu Televiziunea Publica. Dupa ce a renuntat la a mai produce emisiunea din pricina conditiilor nefiresti de lucru si a faptului ca TVR-ul nu a mai platit echipa de trei luni de zile, vedeta a reusit in sfarsit sa solutioneze problema pe cale juridica. Nu va mai lucra cu Televiziunea Publica iar echipa ei va fi, in sfarsit, platita pentru munca depusa in ultimele luni.

Iata insa ca, si dupa solutionarea legala, atacurile la adresa ei continua sa apara. De aceasta data din partea Luciei Hossu-Longin, autoarea „Memorialului durerii” de la TVR.

“Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe saptamana… Continutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin… 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observatii si am cerut reducerea banilor”.

pretuieste-viata1

Rugata sa comenteze cele spuse, Andreea Marin a replicat pentru aceeasi publicatie:

“Declaratia doamnei e stupefiant de departe de adevar, pare o reactie a unui om suparat pe ceea ce traieste in propria institutie, dar cum noi nu am avut niciun contact profesional direct, mi-e imposibil sa o inteleg. Interesant e ca sumele «oficiale» vehiculate de diverse persoane cu functii de conducere in TVR difera de la o declaratie la alta si fiecare sustine ca cifra sa e cea reala.

Mi-e greu sa inteleg intentiile celor care fac astfel de afirmatii neadevarate, cert e ca acestea sunt menite sa stirbeasca o reputatie pe care am cladit-o cu multa seriozitate, studiu si daruire in aceasta munca timp de 20 de ani. O emisiune ca «Pretuieste viata!», care a salvat vieti si a dezbatut subiecte sociale bine documentate, transformand destine, e simplu «divertisment»? Nimic de comentat.

Cert e ca face un mare deserviciu prin declaratiile sale televiziunii publice acum, in perioada in care eu am initiat solutionarea problemei noastre pe cale legala. Eu voi lasa persoanele abilitate sa-si faca treaba. Sunt foarte sigura pe mine atunci cand stiu ca am dreptate”.

Sursa: Agentia de presa mondena.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*