JOURNALISM Journalism in Romania NEWS News

Astăzi are loc marea premieră VOCEA ROMÂNIEI la Pro TV

Cel mai asteptat show de televiziune incepe astazi de la ora 20:30, in premiera la Pro TV.

PRO TV își surprinde din nou telespectatorii cu o porție dublă de divertisment! Mai așteptată decât un blockbuster, mai intensă decât orice, creează discuții mai ceva ca un mare derby de fotbal, cea mai bună competiție a vocilor, debutează marți, 16 septembrie de la 20:30 cu un episod surpriză în exclusivitate!

vocea-romaniei vocea-romaniei

Suspansul și emoția încep să își facă simțită prezența, nerăbdarea concurenților și entuziasmul antrenorilor, dar mai ales carisma lui Pavel nu mai pot astepta! Momente cheie se vor dezlănțui pe micile ecrane și vor dezvălui atmosfera emisiunii, într-un decor nou, o echipă nouă de producție și antrenori plini de energie, hotărâți să selecteze cei mai buni concurenți cu care să ajungă la trofeul Vocea României.

De vineri, 19 septembrie, de la ora 20:30, emoțiile audițiilor pe nevăzute se continuă în episodul doi, iar deciziile antrenorilor încep să prindă greutate, bătălia fiind din ce în ce mai aprigă pe vocile care întorc scaunele.

Doar în această săptămână se vor difuza în exclusivitate primele două episoade Vocea României, urmând ca din 26 septembrie să revină la programul ințial – dacă este vineri este Vocea României!

gala-live-vocea-romaniei

Toată România este invitată în primul rând la cel mai mare concert al țării care va începe din 16 septembrie și va răsuna în fiecare vineri seara până în decembrie! 

Sursa: radardemedia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*