News

Bijuteriile designerilor moldoveni vor fi expuse în Italia

ylianna danko

Bijuteriile designerilor din Moldova vor participa la expoziția de artizanat din regiunea Toscană, Italia. Mostra Internazionale dell’ Artigianato este la cea de-a 79 ediție, găzduind creațiile meșterilor și designerilor din peste 50 de țări ale lumii. În perioada 24 aprilie – 3 mai 2015, în cadrul centrului cultural Fortezza da Basso din orașul Firenze vor participa peste 800 de expozanți cu creații lucrate manual.

Republica Moldova va fi reprezentată de designerii Ylianna Danko, Liudmila Apostol și Natalia Anghel, care aspiră să obțină succes în străinătate. Creatoarele își vor prezenta colecțiile de bijuterii la cel mai grandios eveniment de acest gen organizat în Italia.

Expoziția cuprinde 6 zone tematice, ce vor reflecta ultimele tendințe în materie de accesorii, frumusețe, sănătate, bucătărie și arta decorativă. Unul din scopurile esențiale ale expoziției este de a redescoperi tradițiile pierdute, de a promovarea creațiile autentice a celor mai talentați tineri designeri artizanali atât din Italia, cât și din alte țări ale lumii.

expozitie

expozitie

Ylianna Danko planifică să surprindă publicul cu o colecție de colierele realizate din hârtie prin tehnica origami. În special pentru această expoziție, autoarea a creat noi modele unicat, disponibile într-un singur exemplar. Designerul va prezenta câteva colecții, de la modele în clasica combinație alb/negru, variante în stil romantic și până la prototipuri excentrice cu aer biker-rock. Bijuteriile reflectă toate printurile și elementele decorative must-have al sezonului SS2015, precum imprimeuri stylish și inserții florale, forme geometrice, aplicații din piele și culori trendy.ylianna danko

 

Cele două fondatoare al brand-ului Luna Bijoux vor prezenta o serie deosebită de accesorii realizate din lut polimeric. Autoarele planifică să-și surprindă clienții cu o gamă largă de cercei, coliere, brățări din flori și mărgele.

bijuterie

bijuterie

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*