News

Business Magazine – revista online dedicată mediului de afaceri

O nouă lansare pe piața media online din Republica Moldova. Site-ul ”Business Magazine” este ghidul unui manager de succes, o revistă online dedicată  mediului de afaceri.

”E o revistă care are ca scop formarea viitorilor oameni de afaceri. Vor învăța din interviurile cu manageri și antreprenori despre poveștile lor, despre anumite capcane, concurență, bariere și cum să ajungă la mal, de la trainer și rubrica “Povestim cu…”.

Viitorii oameni de afaceri vor învăța tehnici utile  pe care le vor putea aplica în practică în ideile lor. Rubrica “Trucuri Utile” vine cu recomandări de carte de la oameni care deja au reușite,  datorită ideilor din cărțile care i-au marcat. Tot aici, viitorii oameni de afaceri vor găsi articole cu idei valoroase de la personalități marcante din lume și din filme”, a declarat fondatoarea proiectului, Nicoleta Sergentu.

nicoleta sergentu

”Toate articolele sunt realizate de noi. Nu preluăm idei de la alte reviste. De asemenea, viitorii oameni de afaceri și actualii vor găsi articole utile la capitolul imagine. Rubrica Stil și Etichetă va avea grijă de look-ul și conduita unui om de afaceri. Tot în revista noastră, antreprenorii vor găsi informații despre finanțare și programele de finanțare. Într-un final, toate  articolele noastre vor sta la baza formării unui manager de succes. De ce manager? Pentru că, după mine, toți trebuie să știe să-și gestioneze afacerea și să aibă abilitățile necesare. Poți avea o idee interesantă, dar dacă nu știi cum să-i dai viață și s-o promovezi, atunci trebuie să  înveți arta managementului. Funcțiile de bază ale managerului sunt de a planifica, organiza, coordona și verifica, funcții care trebuiesc știute și aplicate de oricine din domeniul afacerilor.  Mulțumesc echipei mele care mă ajută și lucrează cot la cot cu mine pentru a aduce cele mai frumoase și utile articole”,  adăugat tânăra.

echipa

Fondatoarea revistei online este una dintre jurnalistele care a făcut parte din echipa Everyday Jounalism.md. Noi îi urmă multă inspirație, cititori și succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*