Călătorii de vis EVERYDAY STORIES

Călătoriile de vis de pe lista Diannei Rotaru

Dianna Rotaru

În ultima perioadă o vedem mai des călătorind și promovând un Club Internațional de Travel. Ce o fi asta? Interpreta Dianna Rotaru ne povestește despre călătoriile ei de vis și despre cât de mult o inspiră hoinăritul prin țări străine.

-În ultima perioada, Dianna Rotaru e mai des prin călătorii decât pe scenă. Ce se întâmplă?

– Imi place sa îmbin călătoriile cu muzica pentru că după orice călătorie sunt mai inspirata și mai energică. De exemplu, versurile pentru melodia pe care o lansez curând le-am scris pe malul marii Mediterane în Tel Aviv, unde am petrecut 5 zile de vis de 8 Martie. De obicei compun versuri într-o atmosferă liniștită, în natură, la mare sau la munte unde simt altfel viața. Firea mea romantică se manifestă la mare, când ascult briza, când admir apusul soarelui, când merg pe nisip și admir ploaia.

-Care au fost ultimele călătorii și de ce ai ales aceste destinații?

-Îmi aleg destinațiile în funcție de sezon și evenimente. Imi place să vizitez o țară nu doar pentru frumusețile si cultura ei, dar mai ales pentru a sărbători ceva sau a descoperi ceva nou! De Crăciun 2014 am vizitat Parisul, orașul cu o specială atmosfera de seducție și sentiment de curtoazie, unde avalanșa de turiști si cadouri au colorat străzile și bulevardele acestui oraș istoric. Timp de 3 zile am reușit să descopăr frumusețile orașului, să vizitez câteva obiective turistice și să gust din bucătăria franțuzească.

Dianna Rotaru

Dianna Rotaru

Dianna RotaruAltă destinație care m-a cucerit a fost Bruxelles, unde am avut o experiență cosmopolită ți culturală puternică. Acest oraș micuț este plin cu surprize, muzee și restaurante de unde nu pleci fără ciocolatele lor tradiționale. Iar ca să cunoști cu adevărat Europa trebuie sa vizitezi Parlamentul European și Parlamentarium.

Dianna Rotaru

Dianna Rotaru

Dianna RotaruUna din cele mai vesele și dinamice vacanțe a fost de curând în Tel Aviv și Ierusalim, destinații alese pentru a petrece Carnavul 2015, ce se desfășoară anual în aceeași perioadă 5-8martie. Mii de locuitori se costumează și merg pe stradă, mall și pe malul mării pentru a face schimb de emoții pozitive, în cluburi și baruri. Zidul Plângerii e mirific, acolo e locul unde emoțiile se declanșează în cel mai frumos mod, oamenii plâng și se roagă!

Dianna TRotaru

Dianna Rotaru-Ce este important pentru tine atunci când alegi o destinație turistică?

-E important să nu merg singură! Imi place sa împart cu cineva drag impresii și trăiri, astfel se memorizează mai bine locul: primul sărut, prima plimbare în parc, primul cadou sau achiziție.

-Ce găsim în bagajul tău atunci când te pornești într-o vacanță? Ce e de neînlocuit și extrem de important pentru tine?

-Costumul de baie. Oriunde merg nu uit să-mi pun în valiză 2-3 costume de baie. Imi place să testez serviciile hotelurilor unde am cazare, mai ales zona de spa și sport. După fiecare zbor prefer masajul și jacuzele, sauna și un vin bun !

Dianna Rotaru-De obicei, care este bugetul unei călătorii și cât de des îți permiți să călătorești?

-Imi permit să călătoresc când am timp, iar începând cu anul asta mi-am propus să vizitez mai multe țări și capitale. Pe lista următoarelor sunt câteva Londra, Barcelona, Praga, Dubai și LasVegas. Bugetul e în funcție de perioada șederii. Imi place să mă răsfăț la shooping și să-mi bucur familia și prietenii cu diverse cadouri și surprize.

Dianna Rotaru-În vacanță, singură sau cu gașca? De ce?

-Cu Gașca ultima oară am fost în Poiana Brașov. Nu voi uita acea frumoasă experiență a unei găști unite de 100 de persoane. Eram adunați din toată România și Moldova la un training motivațional. Jocuri, schimb de impresii și trăiri pozitive, scrisori în care fiecare a lăsat câte un mesaj celuilalt.

Dianna Rotaru-Care sunt destinațiile tale de vis și unde ai vrea să ajungi? De ce?

-Vreau să ajung acolo unde au ajuns alții și au povestit, și au scris despre, și au făcut poze. Dar nu îmi place ideea sa descopăr lumea prin ochii altora pentru că vreau să văd și să simt pulsul țărilor și a orașelor prin propria experiență.

-Pagina ta de facebook inundă cu fotografii și comentarii de genu : Te invităm în clubul nostru de călătorii. Mai nou, Dianna Rotaru promovează turismul internațional? Despre ce este vorba mai exact?

-Din decembrie 2014 sunt membra unui Club internațional VIP de călătorii. Datorită prietenilor mei din București am cunoscut clubul și m-am îndrăgostit de ideea de a călători gratis și de a câștiga bani dezvoltând partea de business. Astfel, îmi fac vacanțele la 5 stele la preț de 2 -3 stele și beneficiez de cele mai mici prețuri la bilete de avion.

Clubul oferă membrilor cadouri, oferte speciale și garanții de care agențiile de turism nu dispun. Au contracte cu cele mai luxoase hoteluri și resorturi, dau în chirie apartamente și castele în orice colț a lumii și garantează cel mai mic preț. De 10 ani au devenit membri peste 1mln de călători din toată lumea, au sediuri deschise în 28 de țări, de aceea mi-am propus sa aduc în Chisinau acest concept și să-l promovez împreuna cu prietenii mei și să beneficieze toată lumea de serviciile high class a acestui club. Sunt oameni de afaceri și multe vedete în Club!

Dianna Rotaru-Dacă ar fi acum să alegi, cetățeanul cărui stat să fii, ce ai alege și de ce?

-Sunt cetățean român si sunt fericita că pot călători liber în toată lumea!

-Care sunt cele mai importante argumente care te-au determinat să investești bani în călătorii și de ce îndemni să o facă toată lumea?

-Călătoriile ne relaxează, ne răpesc dincolo de responsabilități și griji, uităm de stres și oferim minții și sufletului emoții de neînlocuit! Hai sa călătorim si să facem schimb de experiență cu istoria, cultura și tradiția țărilor preferate!

Autor: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*