NEWS SPECIAL

Campania „ABeZe” pentru fiecare” a luat sfârșit

Timp de o lună, în fiecare zi, din 15 iunie pînă pe 15 iulie, personalități din diferite domenii de la noi au susținut campania „ABeZe” pentru fiecare”, desfășurat de Centrul de dezvoltare personală „ABeZe”.

Scopul campaniei este de a informa despre cursurile predate la Centru și că fiecare persoană poate găsi un curs care să i se potrivească.

disctie

„Sunt bucuroasă că am reușit atît de bine să transmitem mesajele noastre despre ceea ce este Centrul „ABeZe”. Spun asta după ce am primit foarte multe comentarii și aprecieri cu referire la ceea ce facem noi, astfel, înțelegînd importanța unei dicții plăcute, dar și respectarea regulilor de bune maniere. Mulțumesc foarte mult protagoniștilor care s-au implicat fără ezitare în campania noastră, dar și echipei mele. Am avut o lună diferită, o lună plină de emoții pozitive”, a menționat Dorina Arsene, directorul Centrului „ABeZe”.

Mai multe persoane publice au acceptat să se fotografieze cu mesajul lansat de ABeZe

olga busuioc

Soprena Olga Busuioc

octavian ticu

Istoricul Octavian Țîcu

Amintim, centrul de dezvoltare personală „ABeZe” este un proiect realizat în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău. Înființat în anul 2011, centrul propune cursuri de dezvoltare personală (bune maniere, dicție, pictură, pregătirea copiilor pentru școală, ședințe individuale la psiholog, la logoped) pentru toate categoriile de vîrstă, cu un orar flexibil, de 7 zile din 7.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*