DIVERTISMENT NEWS News SPECIAL Special

Campania Kangoo Jumps ”Sărim și donăm pentru Alexandru” continuă. Te poți implica și tu!

In prima zi de Campanie Kangoo Jumps ”SĂRIM ȘI DONĂM pentru Alexandru Bodean” s-au adunat în jur de 8.000 LEI.

”Ieri am pictat împreună un tablou de toamnă inspirat de multă mișcare, mișcare de care Alexandru are nevoie. El nu poate, în schimb noi putem mișca lucrurile pentru a se mișca și el ! Vă mulțumim din suflet pentru particitare la acest proiect și vă invităm săptămâna aceasta să participați în continuare la Campania antrenamentelor Kangoo Jumps ”SĂRIM ȘI DONĂM” ! Sperăm să fiți la fel de receptivi”, a spus Natalia Colesnic, distribuitor exclusiv de Kangoo Jumps în Moldova.

kangoo donatie

Inscrieri la nr de tel: 079 500 707. Ne găsiți la adresa Calea Iesilor 10 , et 2. Prețul unui antrenament este 80 de lei.

Duminică, 14 septembrie, Kangoo Club Moldova a organizat un eveniment de caritate în incinta complexului comercial ”Atrium” pentru a încerca să schimbăm împreună destinul lui Alexandru Bodean. Tânărul din Republica Moldova a plecat în SUA în cadrul unui program studențesc și a suferit un atac cerebral acut. Tratamentul la centrul de reabilitare ar putea ajunge la 150 000 de dolari sau chiar ar putea depăși această sumă, în funcție de perioada de reabilitare necesară.

KANGOO JUMPS

kangoo jumps

Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*