News

Campanie de caritate cu implicarea jurnaliștilor! „Fii mai bun în stil CTJM!”

Centrul Tînărului Jurnalist din Moldova (CTJM) organizează o campanie de caritate cu implicarea jurnaliștilor – „Fii mai bun în stil CTJM!”. 

În acest an, campania se va desfășura într-un format inedit – printr-o provocare! Inițial, echipa CTJM va provoca un număr prestabilit de jurnaliști notorii din Republica Moldova, care vor da startul și vor avea drept sarcină să provoace alte 2 persoane, cu scopul de a forma un lanț informativ și de a răspândi inițiativa organizației publicului larg, astfel ca fiecare cetățean să aibă posibilitatea de a se implica.

afis

Persoanele provocate vor putea participa în cadrul campaniei, donând „pungi sociale”, care ar cuprinde un set minim de produse strict necesare. Echipa CTJM va crea o listă-model cu produsele alimentare, care ar fi bine să se regăsească în fiecare pungă de acest tip.

Toate bunurile vor fi colectate în oficiul CTJM-ului, str. Vlaicu Pârcălab 52, of. 907, ULIM, Chișinău pe parcursul zilelor 4 – 17 decembrie 2014. Ulterior, în intervalul 21 – 23 decembrie, pungile vor fi donate unor familii social vulnerabile din republică.

Campania „Fii mai bun în stil CTJM!” se organizează pentru a V-a oară, iar conceptul a fost inițiat în anul 2011.

Până acum s0au implicat peste 20 de jurnaliști din Republica Moldova. Te poți implica și tu în perioada  4 – 23 decembrie 2014.

Pentru detalii:

Dan Chilimciuc: email: chilimciuc_dan@yahooo.com/ GSM: (+373) 69 045214
Violeta Mihailova: email: mihailova.violeta.eu@gmail.com/ GSM: (+373) 69 986193
Svetlana Tataru: email: svetlana_catana@yahoo.com/ GSM: (+373) 79 732846

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*