NEWS

Centrul „ABeZe” lansează o campanie cu participarea unor persoane publice

Centrul de dezvoltare personală „ABeZe” va desfășura, din 15 iunie, o campanie de informare despre cursurile predate prin intermediul unor poze speciale.

Timp de o lună, ambasadori, interpreţi, politicieni, prezentatori, directori de liceu, actori, jurnalişti, serviciul pompieri, vor fi eroii unei zile pentru Centrul de dezvoltare personală ABeZe. Printre ei se numără Veronica Arpintin, Octavian Ţîcu, Rita Ursalovschi, Alina Matei, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, Victoria Lungu, Cristina Scarlat, Ştefan Gorda.

„Cu mâdrie pot spune că această campanie de informare „ABeZe” pentru fiecare” ne-a demonstrat, odată în plus, cine sunt cu adevărat prietenii noştri, ne-au demonstrat-o prin receptivitatea cu care au acceptat să se implice în campanie. Suntem bucuroși că tot mai multe persoane înțeleg utilitatea promovării bunelor maniere în societate, a unui limbaj plăcut, având o dicție bine conturată. Scopul campaniei este de a informa că la noi, fiecare persoană poate găsi un curs care să i se potrivească”, a menționat Dorina Arsene, directorul Centrului „ABeZe”.

În fiecare zi, din 15 iunie până pe 15 iulie, protagoniștii campaniei vor face cunoscute detalii despre cursurile predate, printr-un mesaj ce va fi prezent în poză.

Prima invitată din cadrul campaniei de informare „ABeZe” pentru fiecare” este dna Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, directorul general al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport al Consiliului municipal Chişinău.

1

Amintim, centrul de dezvoltare personală „ABeZe” este un proiect realizat în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău. Înființat în anul 2011, centrul propune cursuri de dezvoltare personală (bune maniere, dicție, pictură, pregătirea copiilor pentru școală, ședințe individuale la psiholog, la logoped) pentru toate categoriile de vârstă, cu un orar flexibil, de 7 zile din 7.

 Sursa: EVERYDAY JOURNALISM.md

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*