NEWS SPECIAL

CONCURS: „Jos pălăria” în faţa voluntarilor!

Faci parte din marea familie a voluntarilor şi crezi că meriţi să fii apreciat? Aplică acum la concursul organizat în cadrul Festivalului Voluntarilor 2013, la una din următoarele secţiuni:

 –           cea mai activă Organizaţie/ Asociaţie Obştească care promovează voluntariatul în RM

–           cel mai activ Coordonator de voluntari

–           cel mai activ Voluntar

–           cel mai activ jurnalist care a promovat voluntariatul. Jurnaliştii interesaţi trebuie să-şi prezinte materialele (în original sau copia) publicate pe parcursul anului 2013

–           cel mai bun eseu la tema: Eu încep schimbarea de la mine! Eu aleg să fiu voluntar!

–           cea mai creativă fotografie de promovare a voluntariatului la tema: “Voluntariatul sub obiectiv”

–           cel mai reuşit spot video de promovare a voluntariatului

–           cel mai tânăr voluntar

–           cel mai în vârstă/ experimentat voluntar

–           cel mai activ CLT care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2013

–           cel mai bun proiect/ activitate/ acţiune de voluntariat realizată în 2013

–           cea mai activă Companie implicată în acțiuni de voluntariat pe parcursul anului 2013

 Formularele de aplicare pentru fiecare secţiune şi regulamentul concursului le găsiţi în anexă sau pe: www.festivalulvoluntarilor.md sau www.cntm.md

Aplicațiile pot fi făcute online pe www.festivalulvoluntarilor.md sau pot fi expediate la adresa de e-mail Festivalul.Voluntarilor@gmail.com sau prin poştă, la adresa: or. Chisinau, MD 2012, bd. Ștefan cel Mare şi Sfânt 126, of. 40, CNTM.

Ultima zi de aplicare este 1 decembrie 2013, ora 17:00.

 Festivalul Voluntarilor 2013, ediţia a XI-a  se va desfăşura la data de 8 decembrie, în incinta teatrului Eugen Ionesco, începând cu orele 12:00. Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarilor şi face parte din planul de acţiuni al Strategiei Naţionale pentru Tineret.

 In cadrul festivalului va avea loc gala de decernare a trofeelor şi a premiilor de valoare pentru cîştigători, susţinută de un recital exclusiv live cu artişti îndrăgiţi şi personalităţi notorii.

 Ediţia de anul acesta a Festivalului este organizată de către Asociația „Serviciu pentru Pace”Ministerul Tineretului şi Sportului al R. Moldova și alte ONG-uri din cadrul Coaliţiei pentru promovarea legii și activităților de voluntariat, în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău. Finanțatorul general al Festivalului este: Ministerul Tineretului și Sportului al R. Moldova.

 Pentru informaţii suplimentare:

Irina Lencauțan, Coordonator Festivalul Voluntarilor 2013, GSM: 079630338

Comments are closed.