DIVERTISMENT NEWS News SPECIAL Special

Copii de la orfelinat au făcut un show Kangoo Jumps la Mall! VIDEO

S-au transformat în niște personaje din poveste, au urcat pe ghetele Kangoo Jumps și au făcut un show de excepție la Centrul Comercial ”Malldova”! 8 copii de la Centrul de plasament ”Copilărie, Adolescență și Familie” au studiat timp de o lună să danseze pe ghetele kangoo. 

adrian ursu

Așa gen de proiect a fost lansat în premieră de Kangoo Club Moldova. „ Am muncit mult timp de o lună de zile. Au fost multe peripții și amintiri de neuitat. Mergeam acolo ca să mă pierd, ca după aceea să mă regăsesc din nou, cu noi puteri și speranțe mari. Realizarea acestui proiect a fost peste așteptările mele, am întâlnit oameni diferiți în această perioadă. Mulți dintre ei au mișcat acest proiect și au fost receptivi cu noi”, spune inițiatoarea proiectului, Natalia Colesnic.

”Cea mai specială amprentă lăsată de noi cei implicați este zâmbetul rămas pe fețele copiilor, experiențe , trăiri și prieteni noi în viața lor. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea care nu se va opri aici… Mulțumesc tuturor oamenilor care au depus suflet și implicare în această poveste!”, a adăugat unicul distibuitor de Kangoo Jumps în Moldova, Natalia Colesnic.

Copii au fost răsplătiți pentru acest show cu espadrile oferite de brandul OLDCOM, cărți de la Bestseller.com, încălțăminte de la ”Cristina”, produse de igienă personală de la Mary Kay, torta ELITE BANQUET.

 Mulțumim partenerilor :
1.McDonalds 
2.MallDova
3.Clinica Stomatologica URSU DENT 
4. Arcady Manah si Sofia Golovinscaia 
5 Just Friends Dance Academy
6. Adrian Ursu 
7.Incălțăminte ”Cristina” 
8 Bestseller.md
9.OLDCOM
10.Mary Kay
11. Paul Frank
12.ELITE BANQUET 
13. ProConsulting

Instructor KangooClub Moldova -Silvia Gincota (cea care a tinut antrenamentele cu copii ).

GALERIE FOTO

kangoo
Copiii alături de Natalia Colesnic, inițiatoarea proiectului

dans

kangoo copii
Interpretul Adrian Ursu le-a cântat copiilor

kangoo j

mc
McDonalds a oferit meniuri gratuite pentru copii
kangoo mall
Copiii alături de inițiatoarea proiectului, Natalia Colesnic și antrenoarea de Kangoo Jumps, Silvia Gincota.
veranda kangoo
Câțiva dintre copiii dela orfelinat au fost invitați pentru prima dată la o emisiune telivizată. Emisiunea ”Veranda” de la Jurnal TV.

P.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*