Fashion Journalism Special

Cristina Burlacu: O rochie sexy și potrivită poate seduce un bărbat

Cristina Burlacu

Face parte din lista celor 100 de femei sexy din Moldova și titlul nu i-a fost oferit întâmplător. Cristina Burlacu este femeia care trezește admirația bărbaților, dar și a femeilor. Își alege cu mare atenție orice ținută și apariție publică. Deși după mai mulți ani de reporterie la un post TV, Cristina face mai puțin jurnalism, oricum o vedem destul de activă.

Și pentru că o cunoaștem ca o femeie curajoasă și sexy, am provocat-o să participe în proiectul ”Everyday Journalism” în parteneriat cu magazinul ”My London Shop”. Apreciați ce ne-a reușit!

Cristina Burlacu se numără printre cele 100 femei sexy din Moldova. După tine, ce face o femeie sexy? O rochie cu umerii dezgoliți sau…?

-A fi sexy în opinia mea înseamnă o formulă nu tocmai simplă: stare de spirit+atitudine+look potrivit. O rochie cu umerii dezgoliți nu te poate face întotdeauna sexy dacă aceasta nu este adecvată situației. Am impresia că uneori sexy te poate face părul un pic ciufulit, rujul potrivit și nemijlocit personalitatea. Nu ai cum să fii sexy dacă nu ai personalitate, în acest caz devii vulgar, cred eu…

-O rochie potrivită poate seduce un bărbat? Ai testat asta?

-Într-adevăr, o rochie sexy și potrivită poate seduce un bărbat. Însă pentru asta e nevoie să știi care sunt atuurile tale, ce tip de rochie ți se potrivește cel mai bine, croiala, stofa, dimensiunile, pentru că nu neapărat o rochie scurtă sau decoltată avantajează pe oricine. Eu nu îmbrac rochii foarte sofisticate, îmi plac mai ales croielile simple și tot ce e minimalist.

Cristina Burlacu-Ce face pe o femeie feminină?

-Probabil podoaba capilară joacă un mare rol la capitolul feminitate. Din câte am observat eu tuturor bărbaților le par feminine femeile cu păr lung și sănătos. Cu toate acestea, cred că feminitatea adesea este exprimată prin gesturi, mimică, alură, privire…

-Te urmăresc de mulți ani și am observat o schimbare de stil lentă dar după mine, foarte bună. De ce ai decis să treci prin aceste schimbări? Cine sau ce te-a influențat să preferi un anume stil?

-Starea mea de spirit și evenimentele din viața mea au catalizat toate schimbările ce țin de aspect fizic și vestimentație. Eu într-adevăr exprim ceea ce trăiesc și simt, deși recunosc, adesea încerc să mă impun să mă îmbrac altfel decât mă simt, dar mai am de lucru la acest capitol. Încă mă descopăr…

Cristina_3

Cristina_4-Știu că faci shopping online. De ce online? Am văzut atâta lume dezamăgită… Nu crezi că e riscant? De ce?

-Am avut și eu parte de mai multe peripeții, dar după câteva încercări mi-am creat un sistem comod și am găsit sursele potrivite. În plus nu am atâta timp ca să alerg prin magazine și nici nu prea găsesc la Chișinău ceea ce caut, iar dacă găsesc atunci mereu din întâmplare. Shopping-ul online îmi economisește din timp, în plus, sunt omul care obosește la cumpărături și nu-mi place să pierd prea mult timp pe asta. Din moment ce majoritatea hainelor de mărimea S îmi vin perfect, nu văd o problemă să le cumpăr online.

-Cât de des faci shopping și cât investești?

-Sunt destul de rațională în ultima perioadă la cumpărături și mă pot abține dacă merg într-un mall, dar nu am nevoie de nimic. Shopping fac cam la începutul fiecărui sezon, dar îmi place să mă aleg cu câte ceva cam în fiecare lună. Investesc sume nu tocmai mari pentru că nu odată am cumpărat haine scumpe ce au fost purtate o singură dată și stau ”fără treabă” în garderobă. Doar pentru unele piese vestimentare mai importante sunt gata să dau sume frumușele.

Cristina Burlacu

Cristina Burlacu-Care este slăbiciunea ta atunci când faci shopping? Gențile? Pantofii? Accesoriile? De ce și dacă ai deja adunată vreo colecție mare de … pantofi, genți sau accesorii?

-Am o singură slăbiciune: culoarea neagră. Chiar dacă în garderoba mea se găsesc prea multe haine negre, când port culoarea asta mă simt cel mai bine și sigură pe sine…

Cristina Burlacu-Ce părere ai despre stilul femeilor din Moldova?

-Ohh, prietenii mei știu că eu fac tare multe comentarii la tema respectivă. Uneori îmi pare că unele femei din Republica Moldova ”prea se străduiesc” și din această cauză nu sunt înțelese corect de multe ori…

-Cât de imporant e pentru tine felul în care arăți atunci când mergi într-un club, de exemplu sau atunci când mergi la un eveniment? De ce?

-Mereu e foarte important pentru că uneori am chef să simt fiu foarte elegantă, alteori mai casual, dar să mă reprezinte. Nu pot să îmbrac ceva în care nu m-aș simți eu. Cu toate acestea îmi place să experimentez, de exemplu în ultima perioadă am început să port salopete.

Cristina Burlacu

Cristina Burlacu-Spune-mi 3 nume de femei din Moldova care după tine sunt stilate și de ce le consideri stilate.

-Lucia Berdos, Veronica Vizant, Cristina Gheiceanu.

-Și spre final, cum a fost experiența ta în proiectul ”Everyday Journalism” în parteneriat cu ”My London Shop”?

-Experiența a fost una nespus de plăcută, m-am încărcat cu energie pozitivă. Pentru mine contează foarte mult oamenii cu care lucrez, în special când e vorba de fotoshooting-uri, iar de data asta am fost foarte compatibilă cu echipa. Hainele îmbrăcate pentru proiect mi se potrivesc pentru că la ”My London Shop” adesea pot găsi ceva inedit.

Cristina Burlacu

Cristina BurlacuPartenerul proiectului: My London Shop

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Oxana Guțu

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*