DIVERTISMENT Special

Cristina Tabun recomandă 3 ținute pentru perioada estivală

cristina tabunVara este anotimpul în care avem cele mai multe festivaluri şi sărbători în aer liber. Este un prilej bun pentru a experimenta și crea ținute cât mai originale. Deși aproape toate festivalurile au un dress code sau o tematica la noi cu părere de rău nu sunt luate în seamă și asta pe mine personal ma întristează mult. Pentru astăzi vam pregătit câteva idei de Festival Look cu influențe country, hippie și boho. Pentru primul look am ales o ținuta cu influențe country compusă dintr-o rochie lejera, o jachetă cu franjuri și o pereche de botine. In locul botinelor cu toc putem opta pentru absolut orice alt tip de încălțăminte care ne este comodă. Să nu uitam de accesorii, ele sunt importante și tot ele transmit cel mai mult ideea look-ului. Pentru a avea o apariției de neuitat și dacă tematica ne permite, va sfatui să nu excludeți din look micile detalii precum tatuajul temporar sau mehndi.

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Cristina TabunPentru o alta idee de Festival Look am ales ceva mai comod pt mine. O pereche de panataloni scurți din denim și o cămașă cu motive geometrice în contraste. Ca de obicei nu am putut renunța la pălărie și accesorii. Am creat o ținută veselă și  potrivită atât pentru un look de festival, cât și pentru o ieșire în oraș cu prietenii.

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Cristina Tabun

Cristina TabunVedeta din a treia ținută este kimono-ul. Este ușor de purtat și asortat. Il putem găsi în diferite lungimi cu ornamente sau fără, simplu sau cu franjuri. Am asortat un top simplu negru, o pereche de pantaloni scurti, kimono-ul și câteva coliere statement. Puteti înlocui botinele cu o pereche de espsdrile sau sandale.

Cristina Tabun
Cristina Tabun
Cristina Tabun
Cristina TabunAutor text: Cristina Tabun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*