Fashion Journalism Special

Culorile din garderoba prezentatoarei TV, Veronica Ghimp

Veronica_1

 Zâmbet cuceritor și atitudine! Veronica Ghimp, prezentatoarea cu atitudine atunci când prezintă știrile la Publika TV și foarte zâmbitoare în viața de zi cu zi. Am fost curioși să aflăm care sunt preferințele ei vestimentare, ce importanță dă shoppingului și dacă există rochia potrivită care ar putea cuceri bărbații.

Veronica a îmbrăcat hainele alese de stilista Ylianna Danko din magazinul ”My London Shop” și pentru câteva ore, cât a durat fotoshootingul, a fost în postura de model. Vedeți și voi ce ne-a reușit.

-Am fost și eu o perioadă roșcată și se spune că femeile cu părul roșcat sunt foarte puternice. Tu de ce ai ales roșcatul?

-Nu eu am ales. Au făcut-o stiliștii de la Publika… Eu, sinceră să fiu, aș opta pentru ceva mai natural, deși, recunosc, cred că și roșcatul mă prinde. Nu aș putea spune, însă,că această culoare îmi determină învreun fel caracterul.Dacă aş şti că de asta depinde puterea mea, cu siguranţă că l-aş face şi mai roşact…

-Ce culori sunt în garderoba Veronicăi Ghimp? 
-Am culori de tot felul, niciuna predominantă… Poate doar albastrul s-a cam adunat în ultimul timp în garderoba mea, dar nu îmi explic de ce… Pur şi simplu coincidenţă. Îmi și plac aproape toate culorile. Țin cont, bineînţeles, de faptul că albastrul și verdele se asociază bine cu culoarea roşcată a părului meu. Mie personal îmi place culoarea gri, un gri foarte calm şi natural, nu pentru că ar fi una foarte atrăgătoare, dar pentru că pur şi simplu îmi stimulează imaginația!

Veronica Ghimp

Veronica Ghimp

-Oare e atât de important cum arătăm? Ce culori purtăm și cum le asortăm? 
-Este important! Mai ales în zilele noastre. Este important să știm ce ne avantajează și ce nu. E important să știm să asortăm hainele și este important ca acesteasa fie îngrijite şi frumoase, iar dacă se poate să te şi reprezinte. Asta însă nu înseamnă că acest lucru trebuie să fie cel mai important şi să ne transformăm în nişte consumatori care dau ultimul ban numai pentru ca să fie în pas cu moda. Iar şi mai important e să nu uităm de calităţile interioare!Veronica Ghimp

-Ești mulțumită de propriul stil sau ești gata de o schimbare, poate chiar ți-o dorești? 
-Nu aş putea să spun că sunt mulţumită sau nu. Sunt haine în care mă simt bine și, recunosc, haine în care nu mă simt bine, dar pe care oricum trebuie să le port. Încă nu știu dacă pot vorbi de un stil propriu, decât de nişte trăsături generale, care sunt destul de minimaliste, clasice şi modeste. Nici nu știu dacă mi-aş dori o schimbare, poate mai degrabă mi-aşdori o schimbare a timpului. Mi-ar plăcea, de exemplu, să port niște rochii lungi pe străduţele Parisului secolului al XVII-lea poate, măcar pentru o zi :).

-Știu că la TV în spatele unui prezentator este un stilist care îi alege ținutele. În viața privată, ai fi gata să recurgi la ajutorul unui stilist? Crezi că e necesar să o facă femeile?
-Cred că da, aș recurge la sfaturile unui stilist. Te ajută foarte mult, mai cu seamă dacă nu ai timp să urmărești toate tendințele care se schimbă atât de repede. Nu știu dacă e chiar necesar ca femeile să apeleze la stilist, dar este recomandabil, măcar din când în când. În general, sunt de părerea că fiecare specialist are rolul său şi el trebuie întrebat, apelat şi ascultat, deşi, la fel de adevărat este că fiecare femeie ar trebui să îşi cultive gustul şi să aibă cel puţin cunoştinţe generale în materie de stil.

Veronica Ghimp

Veronica Ghimp

-Și pentru tine shoppingul e terapie contra stersului? Cât investești și unde preferi să-l faci?
-Nu. Recunosc, uneori cumpărarea vreo unui lucrușor îți poate ridica dispoziția, dar în niciun caz shoppingul nu este terapie contra stresului, cel puţin în cazul meu. Eu fac shopping atunci când am nevoie exact de ceva.  Altfel, îl consider o pierdere de timp, iar mie nu mi-i dragă să pierd timpul. De investit totuși investesc pentru că e important astăzi felul în care te îmbraci. Oriunde ai merge, trebuie să arăți bine. Nu investesc prea mult, dar cred că e suficient. Nu îmi permit să fac exces în acest sens pentru că pur și simplu nu văd rostul.

În ultimul timp recunosc că am făcut shopping în străinatate. Nu pentru că ar fi un moft, dar așa am avut ocazia. Pot cumpăra însă și lucruri de la noi. Nu sunt pretențioasă în acest sens. Chiar mi-ar plăcea să susţinem cu toţii mai mult producătorii autohtoni şi chiar designerii noştri care sunt buni.

Veronica Ghimp

-Fiecare femeie are articole vestimentare pe care le preferă. Unele pantofii de toate culorile, altele accesoriile, eşarfele sau genţile. Care e slăbiciunea ta?
-Îmi plac rochițele. Poate pentru că mă avantajează cel mai bine și mă scot din orice situație. Și încălțămintea îmi place, fie că e vorba de pantofi, sau de balerini. Cred că atrag mai multă atenți la încălțăminte și genți decât la haine propriu-zis.

-La ce piesă vestimentară n-ai fi gata să renunți niciodată?
-Mă repet, dar, la rochii… Nu neapărat pentru că îmi plac foarte mult, dar chiar mi-ar fi foarte greu fără rochii.

-O rochie potrivită poate cuceri inima unui bărbat?
-Asta trebuie să îl întrebăm pe un bărbat. Eu personal cred că un bărbat poate fi şi trebuie cucerit prin alte calități. Rochiile, bijuteriile, culoarea buzelor sunt doar mici detalii dintr-o imagine completă.

Veronica Ghimp

Veronica Ghimp

-Și spre final, cum a fost experiența de a proba hainele aduse din Londra și alese de stilista YliannaDanko?

-Foarte interesant şi foarte plăcut. Spuneam mai sus că avem designeri buni şi talentaţi, iar aceste aprecieri se referă şi la stilista YliannaDanko. Şi fotograful Oxana a fost foarte răbdătoare şi înţelegătoare. Îi mulţumesc întregii echipe pentru acestă frumoasă şi interesantă colaborare.

Veronica Ghimp

Partenerul proiectului: My London Shop

Stilist: Ylianna Danko

Fotograf: Oxana Guțu

Autorul proiectului: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*