DIVERTISMENT Special

Dianna Rotaru despre cât de necesar este să fii astăzi o femeie sexy

Dianna RotaruSunt mereu cu ochii pe ei blițurile, camerele, dar și gura lumii… interpreții, ei sunt cei care își cântăresc bine orice apariție în public. Astăzi vorbim cu Dianna Rotaru, femeia și interpreta care are unele dintre cele mai spectaculoase și sexy apariții în public. Dianna ne-a povestit despre bărbați, rochii și rolul unui decolteu, precum și despre cum îi reușește să fie mereu bine dispusă.

-Presa te etichetează ca fiind una dintre cele mai sexy femeie din showbizz. Cum definești tu o femeie sexy?

-Despre femei se pot spune multe, dar mai ales din perspectiva bărbaților pentru ca ei au lansat titlul de „Femeie sexy”. Trăim în epoca când trebuie să punem accent pe imagine mai mult ca niciodată! O femeie încrezătoare și inteligentă este sexy pentru că postura ei este diferită, mersul ei este diferit și pur și simplu strălucește. Stilul sexy presupune o atitudine, un fel de a fi. Tuturor le plac femeile cu un aspect fizic îngrijit, cu o silueta armonioasă, cu mâinile îngrijite, cu părul frumos aranjat și parfum discret. De aceea a fi sexy și a avea curajul să o arăți, e o dovadă de putere.

Dianna Rotaru

-Există situații când Dianna Rotaru este mai puțin sexy sau este un fel de a fi?

Nu exista mai puțin sau mai mult sexy, orice femeie este unică, din toate punctele de vedere, inclusiv sexual. Sexualitatea ține de atitudine, privire, toate exprimate prin gânduri și dorințe, credințe și valori, emoții și stare fizică! Cu alte cuvinte, sexualitatea e legată de evoluția noastră și modul în care o manifestăm.

-Cât de mult investești în ținutele tale?

-O să-l citez pe Umberto Eco care spunea:”Hainele sunt artificii, mecanisme de comunicare”, de aceea pentru un artist e foarte importantă ținuta scenică. Deseori apelez la designerii naționali care au idei minunate și colecții unice de rochii de seară și coktail pentru evenimentele la care sunt invitată. Prefer ținutele sexy, clasice și romantice, iar zilnic apelez la cele casual pentru comoditate. Pentru că ador shoppingul, din fiecare vacantță vin cu achiziții noi care s-au transformat în colecții de accesorii, pantofi și genți. Prefer calitatea, nu cantitatea și să mă răsfăț cu lucruri speciale și unice!

Dianna Rotaru

-O rochie poate cuceri un bărbat? Ce altceva poate cuceri un bărbat? Dar publicul care te ascultă și te urmărește?

-O să încep cu zâmbetul, care e cel mai simplu semn al fericirii! Orice ai pune pe tine, daca zâmbești- sigur cucerești, iar pentru inima publicului am melodiile mele pe care le cânt cu multă plăcere! Cât despre bărbați, ei intotdeauna au avut o slăbiciune pentru femeile „delicate și sexy”, cu un comportament feminin, alături de care ei se simt utili pentru că le pot proteja.  Femeile trebuie să țină cont că inteligenta, stilul și siguranța de sine sunt doar trei dintre calitațile pe care bărbații le apreciază !

-Un decolteu frumos poate face diferența?

-Da, un decolteu face diferența 🙂 dar nu definește inteligența! Îmi plac rochiile decoltate, dar misterul întotdeauna a atras privirile, de aceea în garderoba mea găsești atât piese vestimentare cu decolteu, cât și fără.

Dianna Rotaru

-Recurgi la ajutorul stiliștilor sau îți gândești singură ținutele?

Apelez la profesionalismul stiliștilor!Am învățat să mă implic în crearea unei ținute, să experimentez și să asortez culorile.Unele ținute sunt inventate de mine, altele cumpărate și unele create de designerii cunoscuți în toată lumea! Imi place să îmi personalizez ținutele de scenă și să colecționez: genți, pantofi și accesorii.

-Și dacă ne referim la zâmbet? Cât de important este zâmbetul în comunicarea ta cu publicul?

-Este cel mai important! In familie sunt numită „argintul viu” pentru energia mea și sinceritate, iar prietenii nu suportă să mă vadă tristă.

Dianna Rotaru

-Ai un zâmbet impecabil. Cum reușești să îl întreții?

-Obișnuiesc să merg destul de des la dentist. Acesta este secretul. Ultima vizită a fost acum o săptămâna la clinica stomatologică ”Ursu Dent”, unde am fost tratată cu mult respect și admirație pentru grija pe care o am cu dantura mea! La prima consultație am primit o recomandare de a face o procedură de igienizare profesională cu Air-Flow. Tehnologia elvețiană  Air Flow, pe care o deține această clinică, nu afectează negativ smalțului dinților! Cu jetul puternic de aer, pudră de glicină cu diverse arome și apă, nu s-a făcut presiune asupra dinților, ci din contra, procedura a fost foarte rapidă și placută! E un tratament profilactic nou pe care îl recomand.

 -Știm de ce zâmbești, dar ce te face să plângi? Ești mereu bine dispusă?

-În momentele în care prefer să fiu singură fac meditație pentru că elimină agitația minții și tensiunile interioare. Iar plânsul este recomandat de specialiști care spun că, plânsul e o eliberare emoțională sănătoasă, care ne ajută să scăpăm de presiunea sufletească sau durere.

Dianna Rotaru

-Ce sfat ai pentru femeile care își doresc să obțină succes, dar și să fie iubite și apreciate de bărbați?

-Să-și definească scopurile, sa fie echilibrate, inteligente și cu bărbații…feminine!

-O femeie frumoasă este o femeie care … știe ce vrea!


 Autor: Victoria Ungureanu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*