Advertorial

Duminică atingi cerul pe ghetele Kangoo! Vino și tu la cel mai mare eveniment sportiv!

Convenția Națională de Kangoo Jumps

Duminică ești așteptat la Convenția Națională de Kangoo Jumps. Sute de curioași vor urca pentru prima dată pe ghetele Kangoo și vor atinge norii… dar mai multe detalii afli chiar de la organizatoarea evenimentului, Natalia Colesnic. 

-Cine sunt organizatorii şi  cum este să organizezi o Convenţie Naţională de Kangoo Jumps la Chişinău?

-Organizatorii evenimentul sunt eu, în calitate de distribuitor de Kangoo Jumps în Moldova şi trainerul internaţional de Kangoo Jumps, Tatiana Petrică Demiralp. Este un eveniment pe care îl organizăm pentru a doua oară în Moldova, inpspirându-ne de la Convenţiile Internaţionale de Kangoo organizate în fiecare an în lume.

După o perioadă intensă de activitate a acestui sport în Moldova, ne este din ce în ce mai uşor să ajungem la publicul interesat de Kangoo, pentru că în câţiva ani am reuşit  să obţinem încrederea clienţilor noştri prin rezultatele obţinute. Nimic nu este uşor, dar dacă ai mult entuziasm, ambiţie şi motivaţia clienţilor, atunci le reuşeşti pe toate!

Natalia Colesnic

-A fost greu să găseşti parteneri? Cât de dispusă este lumea de la Chişinău să susţină un eveniment sportiv de amploare?

-Sunt fericită pentru că am obţinut susţinerea mai multor parteneri importanţi din Moldova. În acest an, partenerul general la Convenţia Naţională de Kangoo Jumps este „Dieta Elenei Malâșevoi în Moldova” despre care veţi afla mai multe în cadrul evenimentului de duminică.

Nu este nimic uşor, cu atât mai mult, să obţii încrederea unor oameni importanţi care susţin evenimentul tău. Probabil mi-a fost mai uşor pentru că numele meu este identificat cu aceste  programe de sport Kangoo Jumps şi e lucru ştiut cu câtă dăruire şi suflet mă implic eu în promovarea acestui proiect. Lumea de la noi e deschisă, mai ales când e vorba de evenimente sportive de o aşa granduare.

kangoo jumps

-Cine sunt partenerii Convenţiei şi invitaţii speciali?

-Vom avea persoane publice la eveniment, precum Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Enrico Nunziata și mulți oameni de afaceri. De asemenea, am invitaţi speciali care vin tocmai din Cipru şi care ne vor prezenta show-uri de excepţie, aşa cum se practică doar la nivel internaţional.

Partenerii evenimentului sunt: “Dieta Elena Maliseva”; Centru comercial shopping ”MallDova”; Detox Delivery; Ambasada Italiei; Agenția ”Aero Pimier Tur”; Casa Renaldi; Antos; EHO Evgheni Hudorojcov; Paulfrank; Ursu Dent; Fitness Factory; Happy Fitnes; Fresh & Joy; Brown Bear Studio; Studio
 Print; HD Studio.

De asemenea și instructorii KJ din Cipru: Bilge Gucver Okta, Meryem Demiralp Karabulut, Gizem Gurtac.

Le mulţumesc enorm pentru încredere şi implicare. Cu adevărat, nu este uşor să organizezi un astfel de eveniment, dar cu ajutorul unor astfel de oameni, visele devin realitate, iar scopurile sunt atinse!

kangoo jumps

 –Ce se va întâmpla timp de 5 ore cât durează Convenţia?

-Participanţii vor avea parte de un Master class Retro style cu trainerul Tatiana P.Demiralp care vine cu echipa ei din Cipru, dar și din partea intructorilor de Kangoo calificați din Moldova care vor prezenta show-uri de excepție.  Pe scena Convenţiei vor urca şi mai multe grupuri de copiii pasionați de dans și sport. În exclusivitate, în acest an vom avea un show cu ghetele KJ prezentat de copii de la Orfelinarul „Copilărie, Adolescenţă, Familie”.

Participanţii vor putea gusta din bucatele italiene de la „Casa Rinaldi”, vor degusta sucurile „Detox Delivery” şi vor dansa pe ritmurile muzicii live al băieţilor talentaţi  din trupa „Rupt”, Alex Calancea și Andrei Glavan.

-Cine sunt intructorii de Kangoo Jumps care vor face show pe scenă?

-În cei câțiva ani de când am adus acest sport la Chișinău, de la un an la altul, numărul intructorilor este din ce în ce mai mare și asta mă bucură. Sunt mândră că aceștia avansează și că anual, organizând instruiri oricine poate deveni instructor calificat de Kangoo Jumps în Moldova. Instructorii care vor urca duminică pe scenă și vor prezenta show-uri sunt: Aliona Bordian, Silvia Gincota,Lidia Vinogradova, Olga Istrati, Violina Cioranica, Mariana Macari, Nicoleta Buca, Elena Bacearova, Anna Ias, Marian Calugher, Ana Rosioru, Natalia Terenti, Svetlana Gamurai, Luci Nicora.

instructori

-Cine poate deveni instructor KJ  și unde se petrece scolarizarea?

-Instructori pot deveni orice persoană iubitoare de sport, activă, veselă, comunitivă. Mulți instructori chiar sunt clienți de la sală, oameni care au venit cu un scop la antrenamente, au obținut rezultate și s-au îndrăgostit de aceste programe de fitness.

Tatiana P. Demiralp, Master Trainer de Kangoo Jumps și Trainer în Moldova se ocupă de scolarizarea și certificarea instructorilor, la Kangoo Club Moldova.

Natalia Colesnic

-Pregătiți un program de vară special pentru membrii clubului KJ sau toate antrenamentele se petrec în sală?

-In timpul verii vom petrece antrenamete și în aer liber, vom practica cu oamenii programul Kangoo Boot CAMP. Vor trece la un alt nivel, vor dezvolta mai mult respirația, rezistența, arderea grăsimii va fi mai mare, musculatura se va tonifia.

Ghetele KJ ne permit să facem antrenamente cu ele pe suprafețe atât asfaltate, cât și pe iarba verde sau chiar și nisip.

kangoo jumps

-Oricine poate deveni posesorul ghetelor Kangoo? Cum?

-Sigur! Kangoo Club Moldova este unicul distribuitor de ghetele Kangoo Jumps în Republica Moldova și avem ghete pentru maturi și copii, părți componente, accesorii. Toți doritorii își pot procura ghetele lor de vis și să practice acest sport oricând își doresc… pot chiar să iasă la o plimbare sau la altergat în parc.

-Cine poate participa şi cum putem achiziţiona biletul la Convenţia Naţională de Kangoo Jumps?

-Participant poate fi oricine îşi doreşte să testeze ghetele Kangoo Jumps şi să petreacă prima duminică din această vară în compania unor oameni energici. Sunt așteptați toți cei care vor să participle la un eveniment sportiv, care va aduna sute de participanți.

Preţul unui bilet este 100 de lei şi include accesul la Convenţie, închirierea ghetele Kangoo şi toate degustările care vor fi pe parcursul evenimentului. Vă puteţi comanda biletele la numărul de telefon – 079 500 707

-Pot participa şi copii?

-Sigur! Avem programe speciale pentru copii şi ghete. Aşteptăm părinţii şi copii la cel mai distractiv eveniment.

Pentru această vară, Kangoo Club Moldova pregătește un program special de dezvoltare fizică și imaginară pentru copii cu ghetele KJ. Părinții au ocazia să ofere copiilor săi o nouă experiență, o nouă modalitate de distracție și de ocupare a timpului în vacanță. Avem instructori cu diplomă în predarea Kangoo Discovery, program de copii ce include dans, mișcare, jocuri, intreceri cu ghetele KJ.

Inscriirele se fac de acum, la administrația Clubui KJ, tel. 079 500 707 .

everyday

-Ce beneficii are sportul Kangoo Jumps?

-Kangoo Jumps e mai mult decât un program de sport. Ghetele Kangoo Jumps protejează coloana vertebrală şi articulatiile cu 80% la  impactul cu solul. Fiind un participant disciplinat la antrenamentele  de Kangoo Jumps, rezultatele vor fi mult mai rapide cît la sculptarea corpului atît şi la mentinerea sănătăţii, vei observa o creştere a densităţii sistemului osos cu 3% faţă de celelalte forme de sport şi activităţi. De asemenea, consumul de oxigen este mai mare cu 25% faţă de celelalte sporturi aerobice, consumul de oxigen fiind mai mare, arderea de calorii este mai mare. Kangoo este sportul care dezvoltă sistemul cardiovascular, ajută sistemul limfatic ( reduce celulita, reduce triglicerita şi colesterolul), accelerează funcţionarea metabolismului (regleaza digestia şi reduce constipaţia), reglează postura corpului, dezvoltă şi întăreşte musculatura.  Mai mult decît atît,  Kangoo reduce stresul, creşte endorfina şi este cel mai distractiv program de sport.

kangoo

-Ce semnificaţie are pentru tine acest eveniment?

-Tot ce fac eu, o fac pentru oameni. Îmi dă o energie enormă gândul că prin acest sport îi pot susţine pe oameni, atunci cand au nevoie, îi putem distra prin programele noastre de Kangoo, îi putem motiva să îşi schimbe modul de viaţa şi starea propriului corp. Iar Convenţia Naţională de Kangoo Jumps este încă o dovadă că în Moldova sunt foarte mulţi membri iubitori ai acestui tip de antrenament, care au descoperit beneficiile pe care le oferă Kangoo Jumps. Deci, acest eveniment este unul de suflet, unul la care suntem uniţi, suntem o echipă mare şi energică.

Află detalii despre evenimentul de duminică, 7 iunie,ora 12:00 la Moldexpo, pe pagina evenimentului – CLICK!

ghete

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*